Όλα τα lives του Μαρτίου που δεν πρέπει να χάσετε

ta-lives-tou-martiou
ΤΡΙΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης είναι άκρως μουσικός και 5 lives το αποδεικνύουν.

«Εδώ είναι του Ρασούλη»- Πέντε χρόνια μετά τον χαμό του μεγάλου δημιουργού, το Μέγαρο Μουσικής παρουσιάζει  ένα μεγάλο αφιέρωμα προς τιμήν του, με τη συμμετοχή πολλών ερμηνευτών. Ο Νίκος Ξυδάκης με την ορχήστρα του θα παρουσιάσει σημαντικές στιγμές από όλο το φάσμα της καριέρας του Ρασούλη, με τη βοήθεια πολλών ερμηνευτών, ανάμεσα τους ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Γιώτα Νέγκα, ο Δημήτρης Μπάσης κ.ά.

Septic Flesh- Στις 5 Μαρτίου, στη σκηνή του Fuzz, και τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους ζωντανή εμφάνιση, ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της εγχώριας death metal σκηνής, ξαναχτυπά. Έχοντας επιστρέψει από την παγκόσμια περιοδεία τους, στην Αθήνα θα εμφανιστούν με τον Σωτήρη Βαγενά -ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος- για ένα και μοναδικό show, στο οποίο θα ακούσουμε κομμάτια από τη πολυετή πορεία τους και τα εξαιρετικά albums τους.

Facebook Page / marina and the diamonds

Marina&The Diamonds- Ένα live που περιμένουμε εδώ και καιρό, είναι η ζωντανή εμφάνιση της Marina & The Diamonds ή αλλιώς της ελληνικής καταγωγής, Μαρίνας-Λαμπρινής Διαμαντή. Εδώ και κάποια χρόνια κινείται με μαεστρία στον χώρο της art pop, με το περσινό της album “Froot” να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές, έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, για να μας γνωρίσει τον περίεργο, πολύχρωμο κόσμο της. 05 Μαρτίου 2016 στο Πειραιώς 117 Academy.

“Βαβέλ”- Οι Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος παρουσιάζουν από το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE τη νέα τους παράσταση, βασισμένη στο ομώνυμο δίσκο τους. 

Μπετόβεν-mania- Μια μοναδική μουσική εμπειρία, με την ΚΑΜΕΡΑΤΑ – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής σε μία μαραθώνια συναυλία, να αναβιώνει τη θρυλική παρουσίαση των έργων του Μπετόβεν από τον ίδιο στη Βιέννη στις 22/12/1808. Θα μεταφερθούμε νοητά στην Βιέννη, του 1808, όπου ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν παρουσιάζει σε μια μαραθώνια συναυλία διάρκειας 3,5 ωρών, σε α΄ εκτέλεση την «Ποιμενική» και την «Πέμπτη Συμφωνία», το «Τέταρτο Κοντσέρτο για πιάνο», τη «Φαντασία για πιάνο, χορωδία και ορχήστρα», την άρια για σοπράνο «Ah, perfido!» καθώς και δύο αποσπάσματα από τη νέα του «Λειτουργία σε Ντο μείζονα». Ο διεθνώς διακεκριμένος μαέστρος Γιώργος Πέτρου αναβιώνει τη μαγεία της ιστορικής εκείνης βραδιάς μαζί με σπουδαίους σολίστ και την Καμεράτα, χρησιμοποιώντας και  όργανα εποχής. Δείτε περισσότερα στην ατζέντα του clickatlife.