Τρία μεγάλα ονόματα συμπληρώνουν το Release Athens Festival

daughter-band

Daughter

ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Οι Daughter, Chinese Man και The Brian Jonestown Massacre έρχονται να πλαισιώσουν το ήδη δυνατό line up του Release Athens Festival, το οποίο και αναμένεται να γίνει θεσμός στα ελληνικά συναυλιακά δεδομένα.

Το Release Athens είναι το νέο φεστιβάλ που ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2016 και μας έχει ήδη ενθουσιάσει με το εξαιρετικό line up του. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου στην Πλατεία Νερού και φιλοδοξεί να φέρει κοντά στο ελληνικό κοινό ορισμένα ονόματα που βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας σκηνής, “απελευθερώνοντας την Αθήνα” από την σκληρή καθημερινότητα των δύσκολων καιρών που ζούμε μέσα από τη δύναμη της καλής μουσικής, του πολιτισμού και της διαδραστικότητας!

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα τρία ονόματα που θα πλαισιώσουν το ήδη δυνατό πρόγραμμα του φεστιβάλ. Ο λόγος για τους Daughter που θα εμφανιστούν την 1η ημέρα (1η Ιουνίου), τους Chinese Man τη δεύτερη (2 Ιουνίου) και τους Brian Jonestown Massacre την τρίτη (7 Ιουνίου). Υπενθυμίζουμε πως το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει ήδη μεγάλα ονόματα όπως PJ Harvey, Beirut, Parov Stelar και Sigur Ros. 

Chinese Man

Πολύ σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται. Πλέον διατίθενται και 4ημερα εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 120 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Ιανός, Reload, Media Markt, Ticket House και το www.viva.gr
 

Brian Jonestown Massacre

Info
Πλατεία Νερού (Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου): Δέλτα Φαλήρου, στη διασταύρωση της Λ. Συγγρού με τη Λ. Ποσειδώνος (Παραλιακή), ανάμεσα στο Κλειστό του Tae Kwon Do και το Beach Volley και δίπλα στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.releaseathens.gr
https://www.facebook.com/releaseathens/
https://twitter.com/ReleaseAthens
www.fuzzclub.gr