H Madonna κατέρρευσε επί σκηνής μιλώντας για το γιο της λίγο αφότου έχασε την κηδεμονία του

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Μετά από μια πολύμηνη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Guy Richie, η Madonna έχασε την κηδεμονία του γιου της Rocco.

Όπως ξέραμε, η βασίλισσα της ποπ είχε εμπλακεί σε μια πολύκροτη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Guy Richie, για την κηδεμονία του 15χρονου γιου τους, Rocco. Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο γιος της επισκέφθηκε τον πατέρα του στο Λονδίνο και έκτοτε δε θέλησε να φύγει από εκεί. Η τραγουδίστρια κινήθηκε νομικά προκειμένου να πάρει το γιο της πίσω, στις ΗΠΑ, ωστόσο, τρεις μήνες έχασε την κηδεμονία.

Aπό το show της στη Νέα Ζηλανδία

Έχοντας αναφερθεί συχνά στον πόνο της απόστασης από το γιο της (ενίοτε με σχετικά Instagram posts) η σταρ φαίνεται πως θέλησε να μοιραστεί για ακόμη μια φορά με τους φανς της τη θλίψη της για την τροπή που πήρε η υπόθεση. Έτσι, κατά τη διάρκεια του show της στη Νέα Ζηλανδία την περασμένη Παρασκευή (4 Μαρτίου) η Madonna μίλησε για τη μητρική αγάπη λέγοντας: «Είναι αλήθεια, δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη από αυτή της μητέρας για τον γιο της», ενώ πριν αφιερώσει το κομμάτι La Vie En Rose είπε: «Εάν μιλήσω για αυτόν πολύ, θα κλάψω».