Μαζική φρενίτιδα από ένα τραγούδι που ακούστηκε στο Walking Dead

hozier
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Απανωτά τα ρεκόρ για το Arsonist's Lullabye του Hozier, το τραγούδι που μάγεψε 195.000 τηλεθεατές.

Πριν από 10 ημέρες (6 Μαρτίου), σε επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Walking Dead ακούστηκε ένα τραγούδι που κυριολεκτικά προκάλεσε φρενίτιδα στους τηλεθεατές. Ο λόγος για το Arsonist's Lullabye του Hozier, το οποίο και ξετρέλανε τόσο πολύ τους φανς της σειράς που έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων tags στην μουσική εφαρμογή Shazam ταυτόχρονα με την προβολή του τηλεοπτικού show. Το τραγούδι φαίνεται πως κυριολεκτικά μάγεψε το κοινό του Walking Dead, καθώς 195.000 τηλεθεατές προσπάθησαν συνολικά να ανιχνεύσουν το κομμάτι μέσω της εφαρμογής στο διάστημα 6-10 Μαρτίου.

The Walking Dead

Παρότι το Arsonist's Lullabye είχε συμπεριληφθεί σε τρέιλερ της σειράς το καλοκαίρι του 2015, οι τηλεθεατές έσπευσαν να το ανακαλύψουν εκ νέου μέσω των smartphones τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πωλήσεις του album στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι σημείωσαν σημαντική άνοδο μετά την προβολή του επεισοδίου της 6ης Μαρτίου. Το ίδιο συνέβη και με τα downloads του τραγουδιού, τα οποία και έφτασαν τα 9.000 χτυπώντας ακόμα ένα ρεκόρ από την κυκλοφορία του το 2004.

Βέβαια, ο Hozier δε μασάει, αφού είναι συνηθισμένος λόγω της τεράστιας επιτυχίας του έτερου hit που κυκλοφόρησε το 2014, Take me to church.

Ακούστε το Arsonist's Lullabye εδώ.