Πέθανε ο γιος του Frank Sinatra στα 72 του χρόνια

frank-sinatra-jr GETTY IMAGES
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ο Frank Sinatra Jr έφυγε από τη ζωή μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη εν μέσω περιοδείας.

Τραγουδιστής, στιχουργός, γιος του σπουδαίου Frank Sinatra και αδερφός της υπέροχης Nancy Sinatra, o Frank Sinatra Jr με τα φοβερά γονίδια έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς, την οποία υπέστη όσο περιόδευε στη Daytona της Florida. Για να μοιραστεί τα άσχημα νέα με τον κόσμο, η Nancy Sinatra έγραψε στο Facebook: “Κομίσου ζεστά, Frankie…”

Ο Francis Wayne Sinatra γεννήθηκε το 1944. Ήταν το μεσαίο παιδί του Frank Sinatra και της πρώτης συζύγου του, Nancy. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του κι έτσι κυνήγησε μια καριέρα στη μουσική, κυκλοφορώντας jazz δίσκους και κλασικά ποπ κομμάτια, το πιο πρόσφατο εκ των οποίων ήταν το That Face! που πρωτοακούσαμε πριν 10 χρόνια.

Τη φήμη του συνοδεύει ένα τραγικό περιστατικό που του συνέβη το 1963, όταν ήταν στην ηλικία των 19 ετών. Τότε, ο Frank Sinatra Jr έπεσε θύμα απαγωγής ενώ βρισκόταν στο καζίνο της Νevada και ελευθερώθηκε μόνο αφότου ο πατέρας του πλήρωσε το γενναίο ποσό των $240,000. Οι απαγωγείς του κατέληξαν σύντομα στα σίδερα της φυλακής.

TELEGRAPH

Στις μεγάλες του επιτυχίες, η περιοδεία Sinatra Sings Sinatra, στην οποία και γύριζε τον κόσμο ερμηνεύοντας τα διάσημα και πολυαγαπημένα τραγούδια του πατέρα του. Πέρισυ, ομολόγησε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του επιτυχημένο καθώς, για τα μέτρα της βιομηχανίας του θεάματος, επιτυχία θεωρείται μόνο όταν ένα album ή μια ταινία χτυπήσουν ρεκόρ πωλήσεων.

Ο Frank Sinatra Jr άφησε πίσω τον 29χρονο γιο του, Michael. Παντρεύτηκε μόνο μία φορά, το 1998 με τη Cynthia McMurry, με την οποία χώρισε μόλις δυο χρόνια αργότερα.