Γιάννης Κότσιρας unplugged για δυο ώρες στην Ευρώπη

kotsiras-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Μια ακουστική διαδρομή με μουσικές επιλογές από 14 προσωπικούς δίσκους, με τη μοναδική και τόσο χαρακτηριστική φωνή του Γιάννη Κότσιρα δίχως την παραμικρή παραμόρφωση.

Σε μια μοναδική ευρωπαϊκή περιοδεία, ο Γιάννης Κότσιρας ξεδιπλώνει μία εικοσαετία διαδρομής στο ελληνικό τραγούδι, παρουσιάζοντας ακουστικές, “unplugged” εκδοχές αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα τραγουδήσει σε μεγάλες πόλεις μπροστά σε ένα ποικιλόμορφο και εξαιρετικά ενδιαφέρον ακροατήριο Ευρωπαίων και Ελλήνων της διασποράς. Ως άλλος πρεσβευτής της ελληνικής κουλτούρας και της έντεχνης και αυθεντικά λαϊκής μουσικής, ο Γιάννης Κότσιρας βαδίζει  σε ευρωπαϊκά μονοπάτια, κουβαλώντας την εμπειρία και τον πλούτο της μουσικής των σπουδαιότερων Ελλήνων συνθετών.  

Το ταξίδι ξεκίνησε στη Μόσχα στις 6 Μαρτίου, όπου ο Γιάννης Κότσιρας συμμετείχε και τιμήθηκε στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια παρουσίας του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού στη Ρωσική Πρωτεύουσα, ερμηνεύοντας δικά του και κλασικά ελληνικά τραγούδια που μάγεψαν το κοινό.

Θα ακολουθήσει μία σειρά συναυλιών σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Γερμανία.
 

Πρόγραμμα περιοδείας

Παρασκευή 1 Απριλίου, Λονδίνο (Union Chapel)

Κυριακή 3 Απριλίου, Άμστερνταμ (Melkweg )

Δευτέρα 4 Απριλίου, Ντίσελντορφ (Savoi Theater) -sold out

Τετάρτη 6 Απριλίου (Gasteig/Carl-Orfsaal), Μόναχο

Παρασκευή 8 Απριλίου (Kursaal –Bad Cannstatt), Στουτγκάρδη - sold out