H Adele αφιέρωσε τραγούδι στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης των Βρυξελλών

adele-grammys
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Κατά τη διάρκεια του show της στο Λονδίνο, η Adele πέρασε το δικό της μήνυμα κατά του ISIS ανήμερα της αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης.

Σύσσωμος ο πλανήτης παρακολουθεί από χτες (22 Μαρτίου) μουδιασμένος τις εξελίξεις της φριχτής τρομοκρατικής επίθεσης που έλαβε χώρα στο κέντρο των Βρυξελλών, με δεκάδες αθώοι άνθρωποι να χάνουν άδικα τη ζωή τους. Συμπάσχοντας στο δράμα που αγγίζει όλη την ανθρωπότητα, η Adele έκλεψε λίγο χρόνο από το show της στο Ο2 Arena για να τοποθετηθεί σχετικά.

Έτσι, η τραγουδίστρια αφιέρωσε το 'Make You Feel My Love' στα 30 θύματα και τους εκατοντάδες τραυματίες λέγοντας: «Aυτό είναι το Make  You Fell My Love και το αφιερώνω στις Βρυξέλλες», ενώ στρέφοντας την προσοχή της στους τρομοκράτες, πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο. Ελπίζω να έχετε όλοι έρθει εδώ για να σας κάνω να περάσετε καλά. Είμαι εδώ για να σας διασκεδάσω, κι αυτό μας κάνει πολύ καλύτερους από αυτούς τους f**kers.»

Μετά την παρουσίαση της διασκευής της στο Bob Dylan, η Adele απευθήνθηκε στο κοινό και μίλησε για τη sold out συναυλία: «Δεν έχω νιώσει πιο συγκινημένη σε όλη μου τη ζωή κατά τη διάρκεια show. Σας ευχαριστώ όλους που το κάνετε αυτό». Λίγες μέρες πριν, πάλι σε show της, η ευσυγκίνητη Adele είχε βάλει τα κλάματα on stage όταν αναφέρθηκε στο γιο της που βρισκόταν στο κοινό.