Οι Radiohead κυκλοφόρησαν καινούργιο κομμάτι

radiohead-rainbows
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΙΟΥ 2016

Η μπάντα επίσης ανέβασε και δύο νέες φωτογραφίες στη σελίδα τους στο Facebook, που φημολογείται ότι είναι το artwork της νέας τους δουλειάς.

Το “Burn the Witch” κυκλοφόρησε χτες, Τρίτη 3 Μαιου, μαζί με ένα stop motion videoclip σκηνοθετημένο από τον Chris Hopewell. Οι πρωταγωνιστές είναι μαριονέτας που μοιάζουν αρκετά με αυτές που χρησιμοποιούνταν στα παιδικά προγράμματα του BBC “Trumpton” και “Gamberwick Green”. Η κυκλοφορία αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες ότι σύντομα θα έχουμε νέο album από τους Radiohead, ειδικά μετά την “εξαφάνιση” του γκρουπ από όλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη βδομάδα.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, οι Radiohead εξαφάνισαν όλο τους το υλικό από τα social media και την επίσημη ιστοσελίδα τους, που αντικαταστάθηκε με ένα λευκό φόντο. Επίσης και τα μέλη του group, εξαφάνισαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς. Μια μέρα πριν, κάποιοι fans είχαν λάβει μερικά μυστηριώδη flyers μέσω ταχυδρομείου που έγραφαν τη φράση  "Sing a song of sixpence that goes/Burn the Witch/We know where you live."

Ακούστε το Burn the Witch εδώ