Η M.I.A. θα αφήσει το άλμπουμ της να διαρρεύσει;

mia
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2016

Tρία χρόνια μετά το "Μatangi", η ράπερ επανέρχεται με νέα δουλειά, την οποία μάλιστα σκέφτεται να 'λικάρει'.

Την περασμένη εβδομάδα, η M.I.A. αποκάλυψε ότι το νέο της album είναι έτοιμο, ενώ μόλις χτες (9/5) συμπλήρωσε πως ο δίσκος βρίσκεται στη διαδικασία του μιξαρίσματος. Σε κλίμα αποκαλύψεων, η ράπερ ανέφερε πως η νέα της δισκογραφική δουλειά μάλλον θα μας έρθει νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, μην αποκλείοντας μάλιστα μια πιθανή «διαρροή». «Θα μου άρεσε πολύ να ‘λικάρω’ (<leak) το album. Ξυπνάω κάθε μέρα και σκέφτομαι ότι θα το ‘λικάρω’», είπε σχετικά.

Παρόλα αυτά, η στήριξη της δισκογραφικής της εταιρείας είναι η σκέψη που κάθε φορά τής βάζει φρένο. Κυρίως όμως, η σκέψη ότι αυτό ίσως να είναι και το τελευταίο της album. «Mπορώ να το κάνω αυτό (σσ. λικάρισμα) στο υπόλοιπο της ζωής μου. Αν συνεχίσω να φτιάχνω μουσική, τότε θα το πραγματοποιήσω, θέλω όμως να βρω ένα album για το οποίο να κάνω τη δισκογραφική μου να δουλέψει για μένα».

Σχετικά με αυτό, η M.I.A. εξήγησε: «Ίσως δε μπορώ να πω ψέματα σε ικανοποιητικό βαθμό, γι αυτό και δε μπορώ να κάνω έναν mainstream δίσκο. Ωστόσο, τα τραγούδια αυτού του album δεν είναι προσβλητικά για κανέναν, και αν κάποιος προσβληθεί ακούγοντάς τα, τότε παραιτούμαι, και επιστρέφω στο να λέω ό,τι θέλω κι όπου θέλω».