5 δυνατές μουσικές κυκλοφορίες που μάς έφερε ο Μάιος

justin-timberlake-single
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2016

Επειδή το τέλος της άνοιξης μας επιφύλασσε πολλές μουσικές αφίξεις, αποφασίσαμε να σάς παρουσιάσουμε πέντε από αυτές, τις πιο ποπ ένεκα του καλοκαιριού και του "beach mood" που πλησιάζει.

Justin Timberlake – Can’t Stop The Feeling

O Justin Timberlake, τρία χρόνια μετά το “The 20/20 Experience” (#1 σε πωλήσεις για το 2013 παγκοσμίως) παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο single με τίτλο “Can’t Stop The Feeling!” και πρόκειται για το κομμάτι της επερχόμενης ταινίας “Trolls”. Το “CSTF” είναι ένα summer pop anthem στο γνώριμο ύφος του Justin, ενώ η σύνθεση και η παραγωγή ανήκει στον ίδιο, τον Max Martin και ShellbackΟ Justin θα παρουσιάσει το νέο του single στη σκηνή της Eurovision το Σάββατο 14/5, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Δείτε το εδώ: https://youtu.be/p5RobDomh5U

Calvin Harris & Rihanna – This is What You Came For

Ο hit-maker Dj και παραγωγός Calvin Harris επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ μαζί με τη Rihanna. Λίγους μήνες μετά το How Deep Is Your Love που βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης αλλά και της Ελλάδας (Airplay, iTunes, Spotify) και 5 χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη του συνεργασία με τη RiRi στο We Found Love που κατέκτησε όλα τα charts παγκοσμίως, ο Harris παρουσιάζει το This Is What You Came For που σίγουρα θα γίνει το νέο «κολλητικό» anthemτου καλοκαιριού. Το single έχει ξεπεράσει τα 26εκ streams στο Spotify, ενώ το προφίλ του δημοφιλούς παραγωγού βρίσκεται στο top10 με τους περισσότερους ακροατές μηναίως. Επιπλέον στην Ελλάδα το “TIWYCF” βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού Spotify και iTunes.

Πάρτε μία γεύση: https://youtu.be/Ybo4QvKVHoE

Pet Shop Boys – Twenty Something

Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Super, το θρυλικό pop συγκρότημα των τελευταίων δεκαετιών παρουσιάζει το δεύτερο single τους Twenty Something. Επιπλέον ανακοινώθηκαν οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας τους “Super Tour” σε Αμερική κι Ευρώπη, ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθούν κι άλλοι. Το “Super” είναι διαθέσιμο σε CD, LP και ψηφιακά.

Δείτε το videohttps://youtu.be/0KCVmOQ1q6Y

Jennifer Lopez – Ain’t Your Mama

Η Νο1 λατίνα σταρ του πλανήτη επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουργιο single. Εννέα χρόνια μετά το άλμπουμ “Brave”, η Jennifer Lopez επιστρέφει στο δισκογραφικό της σπίτι τηSony και την Epic Music, και μας παρουσιάζει το Aint Your Mama προάγγελο του 9ου άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Στο video clip η εκρηκτική J.Lo εμφανίζεται μέσα από διάφορους ρόλους (δημοσιογράφος, νοικοκυρά, εργάτρια, γραμματέας κ.ά.) και παροτρύνει τις γυναίκες να μην γίνουν «μαμάδες» για κανένα άντρα.

Δείτε το videohttps://youtu.be/Pgmx7z49OEk

P!NK – Just Like Fire

P!nk παρουσιάζει το ολοκαίνουριο single της Just Like Fire που θα ακούγεται στη νέα ταινία της Disney «Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη»*, το σίκουελ του «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Το τραγούδι αποτελεί το νέο της single μετά από 3 χρόνια απουσίας, ενώ μόλις κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ σε σκηνοθεσία του Dave Mayers με την P!nk να γίνεται κομμάτι της ταινίας.

Το “Just Like Fire” το έγραψε η P!nk μαζί με τους Max Martin, Shellback and Oscar Holter, οι οποίοι έκαναν και την παραγωγή ειδικά για την ταινία. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η P!nk έχει γράψει κομμάτι για ταινία. Το single θα ακούγεται στην ταινία, ενώ θα συμπεριλαμβάνεται και στο soundtrack, του οποίου το original score έχει συνθέσει ο Danny Elfman.

Δείτε το videohttps://youtu.be/5Nrv5teMc9Y

*«H Αλίκη Μέσα Από τον Καθρέφτη» είναι μια νέα περιπέτεια των κλασικών ηρώων του Lewis Carroll: τους ενσαρκώνουν οι ηθοποιοί Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Rhys Ifans, Helena Bonham Carter και Sacha Baron Cohen. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Στην νέα ταινία θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Μαΐου και σε 3D.