Ο Justin Timberlake στον τελικό της 61ης Eurovision

justin-timberlake-2
ΤΡΙΤΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2016

Όχι, δε θα διαγωνιστεί, αλλά θα ξεσηκώσει παρευρισκομένους και μη τραγουδώντας τα τεράστια χιτς του αλλά και συστήνοντας τη νέα δουλειά του που ακούει στο όνομα "Can't Stop The Feeling".

Ο τελικός Διαγωνισμος Τραγουδιού της Eurovision 2016 μάς επεφύλασσε μια τεράστια έκπληξη, καθώς στη σκηνή του Ericsson Globe της Στοκχόλμης θα ανέβει ο Justin Timberlake. Η εμφάνιση ενός ονόματος τέτοιου βεληνεκούς συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού.  

Τρία χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο “The 20/20 Experience” (που ήρθε Νο1 σε πωλήσεις για το 2013 παγκοσμίως), ο σταρ των 9 Grammys και 4 Emmys θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο single με τίτλο “Can’t Stop The Feeling!" που είναι και το κομμάτι της επερχόμενης ταινίας “Trolls”. Το “CSTF” είναι ένα summer pop anthem στο γνώριμο ύφος του Timberlake, ενώ η σύνθεση και η παραγωγή ανήκει στον ίδιο, τον Max Martin και Shellback.

«Πρόκεται για μια ειδική συνεργασία για εμάς, αφού το "Can't Stop The Feeling" είναι αποτέλεσμα δύο Σουηδών, των Max Martin και Shellback που σύνθεσαν και έκαναν παραγωγή στο κομμάτι μαζί με τον Justin Timberlake», δήλωσε ο Martin Österdahl, εκτελεστικός παραγωγός του 61ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2016, ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι που υποδεχόμαστε έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου στην γιορτή του τραγουδιού! Είναι τιμή και έμπνευση για όλους μας».

H Eurovision 2016 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαϊου, επιστρέφοντας για τρίτη φορά στη Στοκχόλμη -και για έκτη στη Σουηδία. Τη βραδιά θα παρουσιάσει η απολαυστική κωμικός Petra Mede, η οποία είχε παρουσιάσει το διαγωνισμό το 2013 στο Malmo.