Φόρος τιμής στον Prince από τη Madonna στα Billboard Music Awards

madonna-prince
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2016

Η τελετή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου, με πλήθος αστέρων να ανεβαίνουν στη σκηνή για να ψυχαγωγήσουν το κοινό.

Η Madonna σχεδιάζει να τιμήσει τον εκλιπόντα Prince κατά τη διάρκεια του show που θα δώσει στην τελετή απονομής των Βillboard Awards την Κυριακή 22 Μαΐου. Ούσα μεγάλη φαν του Prince, η 57χρονη σταρ είχε αφιερώσει στο παρελθόν το σετ της στον Purple One κατά τη διάρκεια show της στη Μινεσότα -τη γενέτειρα του Prince- το 2015. 

Η ποπ σταρ παρευρέθηκε επίσης σε ένα κλειστό gig στο Paisley Park (τόπο διαμονής του Prince) τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με το The Current, η Madonna παρακολούθησε την performance του Prince, «κοιτώντας τον με λατρεία ενώ αυτός τραγουδούσε».

Σχετκά με την τελετή απονομής των βραβείων Billboard, εκτός από τη Madonna, στη σκηνή θα ανέβουν οι Justin Bieber, DNCE, Fifth Harmony, The Go-Go’s, Demi Lovato, Shawn Mendes, Pink, Britney Spears και  Celine Dion, με την τελευταία να «ζεσταίνει τα χέρια της» για να παραλάβει το ICON Award. 

Ο Prince έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στο Paisley Park της Μινεσότα πριν από τρεις εβδομάδες (21 Απριλίου) σε ηλικία μόλις 57 ετών. Αν και τα σαφή αίτια θανάτου του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξετάζει το σενάριο της υπερβολικής δόσης συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Πρόσφατες φήμες μάλιστα έκαναν λόγο για ένδειξη του παυσίπονου Percocet στον οργανισμό του Prince κατόπιν αυτοψίας.