KING DUDE: Χρονοδιάγραμμα της συναυλίας και διευκόλυνση στη μετακίνηση από την διοργανώτρια εταιρεία

king-dude
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

H 3 Shades of Black εξασφάλισε δωρεάν μετακίνηση μέσω του Taxibeat για την αποψινη συναυλία των King Dude στο Second Skin.

Η διοργανώτρια εταιρεία 3 Shades of Black ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα για τη συναυλία των King Dude (full band), :Of the Wand & The Moon: (solo) και The Road Miles στο Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι), την Παρασκευή 10 Ιουνίου, 2016. Θα είναι το εξής:

• 20:00 – Πόρτες

• 21:00 – The Road Miles

• 21:45 – :Of The Wand & The Moon:

• 22:30 – King Dude

Για την διευκόλυνση στην μετακίνηση από και προς τον συναυλιακό χώρο, η 3 Shades of Black παρέχει εκπτωτικά κουπόνια σε συνεργασία με την Taxibeat.

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Κατέβασε το Taxibeat app (https://goo.gl/Ad5tVC) και με τον εκπτωτικό κωδικό “KINGDUDE” σου κάνουμε δώρο €10 (€5 ανά μετακίνηση) για να έρθεις και να φύγεις απο το σημερινό  live.

* Βάλε τον εκπτωτικό κωδικό “KINGDUDE” στην εφαρμογή.

* Αν η διαδρομή σου κοστίσει περισσότερο από €5, θα δώσεις μόνο τη διαφορά στον οδηγό σου.

* Η προσφορά μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι 30/06/2016 και ισχύει μόνο για νέους χρήστες της εφαρμογής.

To Taxibeat, είναι η κορυφαία δωρεάν εφαρμογή για εύρεση ταξί στην πόλη. Με την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να εντοπίζεις, επιλέγεις και να καλείς άμεσα τον προσωπικό σου οδηγό, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επισκεφτείτε το FB event page: www.facebook.com/events/1541261909504013