Το νέο videoclip του Kanye West είναι μια γυμνή παρέλαση διασήμων

kanye-west-famous-video-clip

Kanye και Kim στο κεντρικό πλάνου του κλιπ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Το νέο video του διάσημου rapper, "Famous", παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή στη συναυλία που έδωσε στο Los Angeles.

Το video κυκλοφόρησε  επίσημα στο Tidal την Κυριακή, αλλά από μερικά previews μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι θα συζητηθεί. Η εναρκτήρια σκηνή δείχνει τον ίδιο και τη σύζυγο του Kim Kardashian γυμνούς στο κρεβάτι, ενώ καθώς το πλάνο ανοίγει, βλέπουμε ότι το ζευγάρι δεν είναι μόνο του. Μαζί τους στο κρεβάτι είναι μερικοί διάσημοι (και μη) φίλοι τους. Συγκεκριμένα, βλέπουμε να κοιμούνται δίπλα τους οι Taylor Swift, Amber Rose, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Ray J. Και είναι όλοι γυμνοί. Ακόμα και αν φαίνονται όμως απίστευτα αληθινοί, δεν πρόκειται πάρα μόνο για κέρινα ομοιώματα τους. Το video είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα Sleep, του Vincent Desiderio.

To "Famous" είχε προκαλέσει σάλο και όταν είχε κυκλοφορήσει στο album του West "The Life of Pablo", λόγων των στίχων "I feel like me and Taylor might still have sex / I made that bitch famous", ξεκινώντας μια εκ νέου κόντρα με την Taylor Swift.