Το 5ο Up Festival βάζει πλώρη για Αμοργό

deliborias
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Έφτασε η ώρα για το 5ο Up Festival το οποίο φέτος ξεπερνάει το τριήμερο και μαζί με τις παράλληλες εκδηλώσεις παρατείνει και τη διαμονή σας στο νησί.

Οι εορτασμοί ξεκινούν από την Τρίτη 12 Ιουλίου, ενώ το grand -UP- finale έχει ορισθεί για την Κυριακή 17 Ιουλίου. Ο χώρος διεξαγωγής του Festival είναι η Παραλία της Αιγιάλης στην Αμοργό και πιο συγκεκριμένα ο χώρος του Δημοτικού parking και το beach bar Ammos.

Η Σtella και ο Larry Gus θα συναντηθούν στο 5o Up Festival

Τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα βρεθούν στη σκηνή μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής μαζί με τα νέα εκείνα σχήματα που άφησαν στο κοινό τις καλύτερες εντυπώσεις. Μετά τις live εμφανίσεις, τη σκυτάλη παίρνουν οι djs και τα after party.

Το Ammos Beach Bar, που φιλοξενεί το φεστιβάλ, θα είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί με δυνατό καφέ, μέχρι να έρθει η ώρα του soundcheck και του πρώτου άτυπου πάρτι της ημέρας, μέχρι αργά το βράδυ και το τέλος των dj sets, τα οποία θα φιλοξενηθούν στον χώρο του.

Oι Cave Children θα παίξουν την πρώτη μέρα του φεστιβάλ

Πρόγραμμα:

Πέμπτη 14 Ιουλίου

  • Villagers Of Ioannina City
  • Κρίστη Στασινοπούλου
  • The Noise Figures
  • The Cave Children
  • After party by  UP Festival Team
  • Warm Up Dj Set: 15.00 – 20.00

Παρασκευή 15 Ιουλίου

Σάββατο 16 Ιουλίου

Αιγιάλη
Η παραλία της Αιγιάλης είναι η μεγαλύτερη, περίπου 1000 μέτρα, και από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού με ψιλή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Στολισμένη με δέντρα-αρμυρίστριες που προσφέρουν τη σκιά τους σε αυτούς που θέλουν. Το τοπίο υπέροχο καθώς διακρίνεται η Αιγιάλη και το νησάκι Νικουριά.

Ιnfo
Πρόγραμμα συναυλιών: 14-16 Ιουλίου
Παραλία Αιγιάλης
χώρος του Δημοτικού parking και το beach bar Ammos.
www.upfestival.gr
www.facebook.com/stinadeiaparalia