Beyoncé και Jay Z το πιο ακριβοπληρωμένο ζευγάρι του κόσμου

beyonce-jay-z
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Όπως αναφέρει το Forbes, τα έσοδα του ζευγαριού τους καθιστούν πλουσιότερους από οποιοδήποτε άλλο διάσημο ζεύγος παγκοσμίως.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τo Forbes βγάζει στη φόρα τα (οικονομικά) άπλυτα των διασημοτήτων για τη χρονιά που πέρασε. Μετά την είδηση που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τηνπρωτιά της Taylor Swift στη λίστα με τους πιο 100 ακριβοπληρωμένους celebrities, το περιοδικό αποκάλυψε ποιο είναι το πιο υψηλά αμειβόμενο ζευγάρι στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Ο λόγος φυσικά για τη Beyoncé και τον Jay Z που συνολικά εισέπραξαν για το 2015 έσοδα ύψους $107.5 εκατομμυρίων -ή αλλιώς $54 εκατομμύρια (θέση #34) και $53.5 (θέση #36) αντίστοιχα.

Εξετάζοντας τα έσοδα της Beyoncé, το Forbes αναφέρει πως η σταρ οφείλει σε μεγάλο βαθμό το εισόδημά της τόσο στο album “Lemonade” όσο και στην παγκόσμια περιοδεία της “Formation”. Από την άλλη, ο σύζυγός της,Jay Z, εισέβαλε στην οικονομική ανάπτυξη του ζεύγους μέσα από τις επιχειρηματικές του ενέργειες όπως η ανάμειξή του στο Tidal. Για του λόγου το αληθές, η υπηρεσία streaming έχει κλείσει συμβόλαια με μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας όπως η Beyoncé (προφανώς) και ο Kanye West (για το “The Life Of Pablo”).