Με ποια albums θα υποδεχτούμε τον Σεπτέμβρη

bob-dylan-tempest-cover-tempest-cover
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Τέλος καλοκαιριού, «καλό Χειμώνα», «τα κεφάλια μέσα», κτλ κλισέ. Αν οι διακοπές έφτασαν στο τέλος, τα παρακάτω albums θα σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε στην σκληρή πραγματικότητα...

Bob Dylan - “Tempest” – To 35o album του θα κυκλοφορήσει ο Bob Dylan, που αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ακούραστος. Παρά τα 71 του χρόνια παραδίδει ακόμα εξαιρετικά albums, και ήδη οι κριτικές μιλάνε για μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς.

The Killers - “Battle Born”- Μετά το διάλλειμα και τις solo αναζητήσεις του Brandon Flowers, που χαιρετίστηκαν χλιαρά, η μπάντα από το Las Vegas είναι και πάλι εδώ,και εμείς περιμένουμε τα καινούργια τους ηλεκτρισμένα hits.

No Doubt - “Push & Shove”- Άλλο ένα reunion από την καιρό διαλυμένη αλλά ποτέ ξεχασμένη μπάντα. Η Gwen Stefani ξαναβρήκε τους παλιούς της συνοδοιπόρους, και μαζί έφτιαξαν ένα album που οι ίδιοι αποκαλούν “ο δίσκος της ζωής μας”, και όπως λέγεται θα έχει γερές δόσεις ‘80’s electropop.

David Byrne & St. Vincent - “Love This Giant”- Μια από τις καλύτερες μουσικούς των τελευταίων ετών, συναντιέται με τον τεράστιο καλλιτέχνη, και μαζί δημιουργούν avant-garde pop, που σίγουρα θα μας μαγέψει. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, αφού η St. Vincent είχε συμμετάσχει στο concept album του Byrne “Here Lies Love”.