Τι γίνεται τελικά με εκείνο το reunion των Oasis;

oasis1

Photo: Stefan De Batselier 

ΤΡΙΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο σκηνοθέτης του νέου ντοκιμαντέρ για τους Oasis με τίτλο “Supersonic” Ματ Γουάιτκρος είναι πεπεισμένος ότι τα αδέρφια Γκάλαχερ θα τα βρούνε και θα παίξουν πάλι μαζί επί σκηνής.

Σύμφωνα με τον Γουάιτκρος, ο Νόελ Γκάλαχερ συχνά παραπονιέται που του δίνουν συμβουλές για το πώς θα αποκαταστήσει τη σχέση του με τον Λίαμ και το συγκρότημα. Μεταξύ αυτών των «ενοχλητικών« είναι και ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, με τον οποίο ο Νόελ είναι κολλητός.

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα, ο Νόελ φέρεται να είναι σίγουρος ότι η επανένωση θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί υπό πίεση. Μια εξαιρετική οικονομική πρόταση, πάντως, θα επέσπευδε την αναμενόμενη επανένωση. Ο Λίαμ, από την άλλη, φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από την πορεία των Oasis και όχι τόσο θετικός στην ιδέα ενός reunion. Τουλάχιστον για την ώρα, αφού ο Γουάιτκρος πιστεύει πως οφείλουν μια επανένωση τόσο στους εαυτούς τους όσο και στους οπαδούς τους.

Οι Oasis διαλύθηκαν το 2009 ύστερα από πολλούς ομηρικούς καυγάδες μεταξύ των αδερφών Γκάλαχερ. Πάντα υπήρχε ένταση στη σχέση των δυο αδερφών, με τον Νόελ να την χαρακτηρίζει στο ντοκιμαντέρ του Γουάιτκρος ως «πάλη εξουσίας».