Η Beyoncé και ο Jay Z σχεδιάζουν ένα μεγάλο φιλανθρωπικό show

beyonce-super-bowl-50

H Beyoncé στο 50ο Super Bowl

ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

To power couple της μουσικής βιομηχανίας θα είναι οι οικοδεσπότες ένος μεγάλου φιλανθρωπικού event που αναμένεται να λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, τον Οκτώβριο.

Εκτός από την Queen Bey και τον Jay-Z, στη σκηνή θα εμφανιστούν οι Nicki Minaj, Lauryn Hill, και Lil Wayne. Το μέρος της διεξαγωγής του event θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, το Barclays Center στο Μπρούκλιν, και η ημερονία έχει οριστεί ως η 15η Οκτωβρίου. Η συναυλία θα μεταδωθεί ζωντανά και μέσω live streaming απότο Tidal.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια, που θα κοστίζουν από 50 εώς 100.000 δολλάρια, θα πάνε στο Robin Hood Foundation, ένα ίδρυμα που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη φτώχεια και να παρέχει μόρφωση στα παιδιά της Νέας Υόρκης. Παρόλα αυτά, ούτε το ίδρυμα, ούτε το ζεύγος έχουν σχολιάσει κάτι για το event.

Επίσης, έχουν υπάρξει πληροφορίες ότι σχεδιάζουν και την κυκλοφορία ενός  από κοινού album με θέμα την κατάσταση του γάμου τους. Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο album της Beyoncé “Lemonade”, δημιούργησε μεγάλες συζητήσεις για τη φημολογούμενη απιστία του Jay Z, η οποία φαίνεται ότι παρουσιάζεται με γλαφυρό τρόπο στα τραγούδια της γυναίκας του.