Οι Stranglers έρχονται στην Αθήνα για ένα αυθεντικό punk show

the-stranglers
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Κυριακή 20 Νοεμβρίου, το Piraeus 117 Academy φορά την punk rock περιβολή του και υποδέχεται ένα από τα σπουδαιότερα rock n roll συγκροτήματα στην ιστορία του σκληρού ήχου.

Οι The Stranglers επιστρέφουν για ένα μοναδικό show αντάξιο της ιστορίας τους και της ισοπεδωτικής Live φήμης τους. No More Heroes”, “Peaches”, “Golden Brown”, “Nice ‘n’ Sleazy”, “Something Better Change”, “Duchess”, “Strange Little Girl”, “Midnight Summer Dream”, “La Folie”, “European Female”, “Skin Deep”, “No Mercy”, “Always The Sun”, “Let Me Down Easy”, “Nice In Nice”, “Big In America”, “Shakin’ Like A Leaf”. Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πεις ή να γράψεις πολλά. Τα τραγούδια από μόνα τους αρκούν. Ειδικά για ένα συγκρότημα σαν τους The Stranglers.

Με πάνω από σαράντα χρόνια στη δισκογραφική και συναυλιακή τους πλάτη, τα τραγούδια των Stranglers έχουν συνοδέψει χιλιάδες στιγμές και αναμνήσεις από fans όλου του κόσμου, μα πάνω από όλα rock n roll ιστορίες για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Οι Jean-Jacques Burnel (μπάσο, φωνή), Jet Black (drums) Dave Greenfield (πλήκτρα, φωνή) μπορούν να υπερηφανεύονται ότι οι Stranglers δεν πρόδωσαν ποτέ τα πιστεύω τους και συνέχιζαν να παίζουν θορυβώδες, αντισυμβατικό, εμπνευσμένο, οργισμένο και αληθινό Punk, δίχως περιττές φιοριτούρες, κλείνοντας το μάτι στο κοινό με τους καυστικούς τους στίχους.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 22€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 24€
Tαμείο: 26€
H προπώληση έχει ξεκινήσει

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr