Ο Bruce Springsteen μιλά για την κατάθλιψή του

bruce-springsteen
ΤΡΙΤΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Κράτησε πάρα πολύ καιρό, κρατούσε ένα χρόνο και έφευγε. Μετά επέστρεφε για ενάμιση χρόνο» ανέφερε σε συνέντευξή του στο CBS Sunday Morning, εξηγώντας στη συνέχεια ότι η κατάθλιψη είναι κάτι που τον «καταβρόχθισε».

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη, έφτασε στο σημείο να μην θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι. «Μετά δεν συμπεριφέρεσαι σωστά στο σπίτι και είσαι σκληρός με όλους. Ελπίζω όχι με τα παιδιά. Πάντα προσπαθώ να το κρύψω από τα παιδιά. Αλλά η (σύζυγός μου) Patty δούλεψε πολύ για να με βοηθήσει να το ξεπεράσω. Μου είπε “θα γίνεις καλά, ίσως όχι σήμερα ή αύριο, αλλά όλα θα πάνε καλά”» δήλωσε ο μουσικός για την ασθένεια που αντιμερώπιζε για καιρό.

Σύμφωνα με τον “Boss”, όλοι καλλιτέχνες περνάνε στάδια κατάθλιψης γιατί από τη μια έχουν τους επικριτές να λένε ότι δεν αξίζουν μία και από την άλλη υπάρχουν οι fans που τους αποθεώνουν. Το πρόβλημα, εξήγησε ο Springsteen, είναι ότι οι καλλιτέχνες πιστεύουν και τις δυο αντίθετες φωνές.

Η συνέντευξη του Springsteen έγινε στα πλαίσια προώθησης της αυτοτοβιογραφίας του “Born To Run”, η οποία θα κυκλοφορήσει από την εταιρεία Simon & Schuster στις 27 Σεπτεμβρίου. Τρεις μέρες νωρίτερα, θα κυκλοφορήσει το “Chapter & Verse”, μια συλλογή 18 τραγουδιών από τα εφηβικά του χρόνια έως το “Wrecking Ball” του 2012, το οποίο περιλαμβάνει πέντε ακυκλοφόρητα τραγούδια από την περίοδο 1966-1972.