Η Scarlett Johansson διασκευάζει New Order

scarlett-johansson

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2013

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η διασκευή θα συμπεριληφθεί στην συλλογή The Time is Now, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου και έσοδα της οποίας θα χρηματοδοτήσουν την έρευνα κατά του ιού του AIDS.

Το “Bizzare Love Triangle” των New Order επέλεξε να διασκευάσει η Scarlett Johansson με το συγκρότημά της, Sugar for Sugar. Αυτή δεν είναι η πρώτη απόπειρα της Johansson με το τραγούδι, αφού είχε ήδη κάνει την παρθενική «μουσική της εμφάνιση» το 2006 – πάλι σε συλλογή – ενώ το 2007 είχε τραγουδήσει με τους The Jesus and Mary Chain live στη σκηνή του Coachella Festival. Στο αξιομνημόνευτο εκείνο στιγμιότυπο, η Scarlett είχε κάνει τα φωνητικά στο Just Like Honey, το κομμάτι που έπαιξε στους τίτλους τέλους της ταινίας Χαμένοι στη Μετάφραση.

Η Johansson κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Anywhere I Lay my Head” το 2008. Εκεί ακούσαμε δέκα διασκευές του Tom Waits καθώς και ένα δικό της τραγούδι, με τις κριτικές να διίστανται.  Ένα χρόνο αργότερα και σε συνεργασία με τον Pete Yorn, κυκλοφόρησε το “Break Up”, το οποίο και πάλι άφησε ακροατές και κριτικούς διχασμένους. Αλλά η Scarlett δεν τα παράτησε.

Το 2015 αποφάσισε να σχηματίσει ένα συγκρότημα, με τις Este Haim, Holly Miranda, Kendra Morris και Julia Haltigan. Το αρχικό όνομα του συγκροτήματος ήταν The Singles”, ωστόσο αναγκάστηκαν να το αλλάξουν σε Sugar for Sugar, λόγω ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ένα άλλο συγκρότημα από το Λος Άντζελες με το ίδιο όνομα.

Ακούστε τη διασκευή εδώ.