Οι σταρ ψηφίζουν Χίλαρι στο ντιμπέιτ Κλίντον-Τραμπ

keiti-peri

Η Κέιτι Πέρι στο πλευρό των Δημοκρατικών.

ΤΡΙΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το πρώτο ντιμπέιτ ανάμεσα στην Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ήταν αναμενόμενο, απασχόλησε και τους σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου.

Η Κέιτυ Πέρι δεν έχει κρύψει ποτέ τη στήριξη της προς το κόμμα των Δημοκρατικών, τώρα όμως δηλώνει ρητά την προτίμησή της με μια δήλωση που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίς για τις πολιτικές της πεποιθήσεις. Η τραγουδίστρια λοιπόν ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει για την Κλίντον και μάλιστα γυμνή, ανεβάζοντας μια επεξεργασμένη γυμνή φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως εξήγησε στη λεζάντα, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το σώμα της «ως click bait για να αλλάξει τον κόσμο».

Η πρωταγωνίστρια του ριμέικ "Ghostbusters", Λέσλι Τζόουνς, δήλωσε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι ο Τραμπ ακούγεται «σαν πλασιέ αυτοκινήτων» και συμπλήρωσε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ της τέτοια ναρκισσιστική συμπεριφορά, αφού «ο Τραμπ δεν μπορεί να απαντήσει χωρίς να υμνήσει πρώτα τον εαυτό του». Στη συνέχεια εξήγησε ότι τα λόγια του Τραμπ «δεν βγάζουν νόημα», αφού δεν έχει κάτι να πει και κατηγόρησε τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για μικροπρέπεια.

Από την πλευρά της, η Μάιλι Σάιρους ήταν πιο λακωνική ως προς τη στήριξη της προς την Κλίντον, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την μετάδοση του ντιμπέιτ και δηλώνοντας ότι «είναι με την Κλίντον», αλλά εκφράζοντας και φόβους.

Η Σερ ήταν πιο δραματική και σχολίασε ότι, εάν νικήσει ο Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, «δεν θα υπάρξει ξανά δημοκρατία».

Πάντα καυστικός, ο κωμικός παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ εστίασε στο κρυολόγημα που φαίνεται να ταλαιπωρούσε τον Τραμπ, λέγοντας ότι «προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με κοκαΐνη».

Η ηθοποιός Λίνα Ντάναμ κατηγόρησε τον Τραμπ ότι είναι ένας «προνομιούχος ηλίθιος», αφού ο πατέρας της ήταν μικροεπιχειρηματίας που δούλευε σκληρά, ενώ ο Τραμπ τα βρήκε έτοιμα. Συμπλήρωσε ότι η Κλίντον απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κατέχει τα προσόντα για τον προεδρικό αξίωμα και τόνισε: «Κοιμηθείτε καλά με την γνώση ότι μια αξιόλογη γυναίκα είναι έτοιμη».