Το soundtrack του Stranger Things σύντομα σε CD και βινύλιο

stranger-things

Still από τη σειρά-φαινόμενο του Netflix

ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Oι Kyle Dixon και Michael Stein, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το φανταστικό synth μουσικό θέμα της σειράς, μίλησαν πρόσφατα στο NME όπου και αποκάλυψαν πως σύντομα θα έχουμε στα χέρια μας όλα τα τραγούδια του Stranger Things που ακούσαμε.

Το πρώτο μέρος του διπλού album (που υπάρχει ήδη ψηφιακά), αναμένεται να κυκλοφορήσει σε CD στις 14 Οκτωβρίου, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και συνεχίζοντας στις ΗΠΑ μια εβδομάδα μετά (21 Οκτωβρίου). Σχετικά με το βινύλιο, αυτό θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω, καθώς η 28η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η παγκόσμια ημέρα της κυκλοφορίας του. Το πρώτο μέρος περιλαμβάνει 36 κομμάτια.

Το δεύτερο μέρος του διπλού album (39 κομμάτια)  θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του σε CD από τις ΗΠΑ στις 28 Οκτωβρίου, με την αντίστοιχη στο Ηνωμένο Βασίλειο να ακολουθεί μέσα στοn Νοέμβριο. Όσον αφορά στο βινύλιο του δεύτερου μέρους, πρώτοι στα χέρια τους θα το έχουν οι fans των ΗΠΑ (18 Νοεμβρίου) και κατόπιν εκείνοι του Ηνωμένου Βασιλείου (2 Δεκεμβρίου).

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί από τους stars της σειράς έχουν στενή σχέση με τη μουσική, με τον “Steve” να είναι μέλος μιας phych μπάντας ονόματι Post Animal, ενώ ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Jonathan Byers ήταν μέλος του noise-rock group Comanechi.

Διαβάστε εδώ την κριτική μας για τη σειρά-φαινόμενο.