Ο Bruce Springsteen για τον Prince και τον Bowie

bruce-springsteen
ΤΡΙΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν άκουσα για θάνατο του Prince».

Οι θάνατοι των David Bowie και Prince επηρέασαν βαθιά τον Bruce Springsteen, όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Rolling Stone. «Ήταν μεγάλο κρίμα, ήταν τεράστια απώλεια και τραγωδία» ανέφερε ο ροκ σταρ, συμπληρώνοντας ότι ένιωθε «μεγάλη συγγένεια» με τον Prince.

Στην συνέχεια, ο «Boss» μίλησε για μια εμφάνιση του Prince στην εκπομπή του Arsenio Hall, εξηγώντας πως του έκανε τεράστια εντύπωση. Όπως εξήγησε, ο Prince ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και ανθρώπους του θεάματος που «ήξερε τα πάντα και πώς να τα συνδυάσει». Μάλιστα, ο Springsteen κατατάσσει τον Prince στην ίδια κατηγορία καλλιτεχνών όπως ο James Brown και οι Sam and Dave. Σύμφωνα με τον Springsteen, o Prince τούς ξεπέρασε με το ταλέντο του.

O Prince έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2016 σε ηλικία μόλις 57 ετών

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν άκουσα για θάνατο του Prince» δήλωσε για να συμπληρώσει ότι «κάθε θάνατος σού ανανεώνει την προοπτική» και είναι «μια ευκαιρία να δούμε τη ζωή μας και να κοιτάξουμε τον κόσμο ξανά. Είναι απλά μια δυνατή εμπειρία».

O Kendrick Lamar έχει μεγάλο hype τον τελευταίο χρόνο

Στην συνέντευξη για το Facebook ο Springsteen αποκάλυψε την αγάπη του για τους Green Day αφού «φτιάχνουν υπέροχους δίσκους, είναι πάντα μελετημένοι και σε ένταση και είναι ένα συγκρότημα που παίζει υπέροχα». «Οι παλιόφιλοι μου οι U2 ακόμα πάνε καλά. Έχουν σταθερά καλό ήχο και είναι δημιουργικοί» ανέφερε. Όταν ρωτήθηκε ποια άλλα είδη μουσικής προτιμά, ο Springsteen απάντησε ότι του αρέσει πάρα πολύ ο Kendrick Lamar («είναι μεγάλος ράπερ,  πάρα πολύ έντονος») όπως και ο Kanye West επειδή βγάζει «πάρα πολύ δημιουργικούς δίσκους».