Εφτά μεγάλα live που μας φέρνει ο Νοέμβριος

moderat

To "top electronic act" του πλανήτη έρχεται στην Αθήνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ένας μήνας πριν τα Χριστούγεννα, οι συναυλίες είναι πολλές, ενδιαφέρουσες και για όλα τα μουσικά γούστα.

Moderat- Gazi Music Hall-12 Νοεμβρίου
Ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, οι Βερολινέζοι Moderat, φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Gazi Music Hall! Ήχος και φως θα δημιουργήσουν μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που τη δεδομένη στιγμή τους έχει προσδώσει τον χαρακτηρισμό του “top electronic act” του πλανήτη.

Oι Καλιφορνέζοι Allah-Las

Αllah-Las-Piraeus 117 Academy, 12 Nοεμβρίου
Οι πολυαγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Allah-Las όπως συνηθίζουν πάντα μετά την κυκλοφορία νέου τους άλμπουμ, έρχονται στη χώρα μας, για να μας το παρουσιάσουν. Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του "Calico Review" (9 Σεπρεμβρίου) έρχονται για ένα ακόμα ψυχεδελικό show στην Ελλάδα (σε τρεις πόλεις: Αθήνα, Βόλος, Θεσσαλονίκη), τη χώρα που τους αγαπά και το αποδεινύει φιγουράροντας στην πρώτη δεκάδα των facebook likes στην επίσημη σελίδα του γκρουπ.

Brant Bjork & The Low Desert Punk Band-An Club-12 Νοεμβρίου
Τον ζωντανό θρύλο του stoner rock, τον Brant Bjork (x-Kyuss, x-Fu-Manchu), μαζί με τους αδελφούς του (Low Desert Punk Band) και τον desert θρύλο 'Sean Wheeler' (Throw Bag) θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ξανά επί ελληνικού εδάφους στο An Club. Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, θα έχει στις αποσκευές του τον εντέκατο κατά σειρά προσωπικό του άλμπουμ 'Tao Of The Devil'.

Madeleine Peyroux- PassPort Κεραμεικός-18 Νοεμβρίου
Η μικρή πριγκίπισσα της jazz επιστρέφει στην Αθήνα. Μία από τις κορυφαίες σύγχρονες φωνές της παγκόσμιας jazz σκηνής, έρχεται με νέο άλμπουμ, το “Secular Hymns”.

Αλκίνοος Ιωαννίδης-Κύτταρο Live-18 Νοεμβρίου
Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης επιστρέφει στο Κύτταρο μαζί με τους μουσικούς του που μαζί μάς χάρισαν πολλές δυνατές στιγμές τα τελευταία τρία χρόνια. Σε συνέχεια των sold out εμφανίσεων τον Απρίλιο, το κοινό θα απολαύσει ζωντανά ένα πρόγραμμα που χαρακτηριζεται από τη χαρά της μοιρασιάς και την επικοινωνία μεταξύ μουσικών και ακροατών αλλά και τη δημιουργία μιας κοινής αισθητικής από συντελεστές που προέρχονται από διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

click@life
Παύλος Παυλίδης & B-Movies- Σταυρός Του Νότου / Rock Stage - Κεντρική Σκηνή- 18 Νοεμβρίου
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους. Θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη την μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι το φετινό album “Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο”.

Iced Earth-Gagarin 205-26 Νοεμβρίου
Το συγκρότημα θρύλος επιστρεφει! Οι Iced Earth καταφέρνουν να διατηρούν αναλλοίωτη τη σχέση τους με το ελληνικό κοινό που ήταν και το πρώτο που τους αναγνώρισε σε παγκόσμιο επίπεδο. Φέτος, βρίσκονται στην πιο επιτυχημένη φάση της καριέρας τους, χάρη στην παρουσία του εκπληκτικού τραγουδιστή Stu Block o οποίος όχι μόνο αποδίδει στον απόλυτο βαθμό τα τραγούδια των προκατόχων του αλλά παράλληλα βοήθησε το συγκρότημα να ανανεώσει τον ήχο του. Αυτόν τον καιρό, βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο δημιουργίας του 12ου δίσκου τους που θα κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς και υλικό από αυτό θα ακουστεί για πρώτη φορά ζωντανά στις εμφανίσεις του σχήματος επί Ελληνικού εδάφους.