Η Lady Gaga διαδηλώνει έξω από τον Trump Tower

lady-gaga-ekloges
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Καθώς το παγκόσμιο σοκ για την εκλογή του Tραμπ δε λέει να κοπάσει, η Lady Gaga αποφάσισε να δείξει τον θυμό της για την νίκη του Ρεπουμπλικανού, διαδηλώνοντας στη Νέα Υόρκη.

Όταν τα αποτελέσματα της νίκης του Tραμπ επισημοποιήθηκαν, η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Τwitter: «Προσευχήσου Αμερική». Τώρα, έβγαλε τη δυσαρέσκεια και την απόγνωση της στους δρόμους του Μανχάτταν. Οι κάμερες τη συνέλαβαν να βρίσκεται πάνω σε ένα φορτηγό κρατώντας το πανό «Love Trumps Hate».

Η Gaga είχε ταχθεί ανοικτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, τραγουδώντας μάλιστα στην τελευταία της ομιλία και στηρίζοντάς την μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media. Παράλληλα δεν έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου.

REUTERS / CHRIS BERGIN

H Lady Gaga μαζί με τον Θιβετιανό θρησκευτικό ηγέτη Δαλάι Λάμα

Πριν λίγες βδομάδες επιτέθηκε προσωπικά στη σύζυγο του Τραμπ, Μελάνια, όταν η δεύτερη συμμετείχε σε καμπάνια ενάντια στο bullying. Η Gaga τής έγραψε: «Το να παίρνεις θέση σε καμπάντες “anti-bullying”, είναι υποκριτικό. Ο σύζυγός σου είναι ένας από τους μεγαλύτερους bullies που έχουμε δει ποτέ». Στη συνέχεια έγραψε και στον ίδιο τον Τραμπ, λέγοντας: «Μας χώρισες με τη ρητορική του μίσους και του φόβου. Τους αγαπώ όλους σε αυτή τη χώρα και θα ψηφίσω τη Χίλαρι Κλίντον για να μας ενώσει».

Παρακίνησε μάλιστα και τους ακόλούθους της να βγουν και να ψηφίσουν: «Νέοι άνθρωποι, ακούστε με. Πρέπει να κινητοποιηθούμε τώρα! Ψηφίστε τη Χίλαρι για να σταματήσουμε αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο να καταλύσει τη δημοκρατία μας».