Γινόμαστε Χάρι Πότερ με πέντε online ξόρκια από την Amazon

harry-potter1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Η Amazon δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της να κάνουν ορισμένα από τα μαγικά ξόρκια του Χάρι Πότερ.

Όπως αναφέρει το The Next Web, όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα Amazon.com μπορούν να κάνουν πέντε διαφορετικά ξόρκια από τα βιβλία της σειράς Χάρι Πότερ. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι επίδοξοι μάγοι είναι να γράψουν ένα από τα πέντε ξόρκια – Lumos, Reducto, Orchideous, Aguamenti ή Incendio – στηn μπάρα αναζήτησης της ιστοσελίδας. Πατώντας enter το ειδικό animation καταλαμβάνει την ιστοσελίδα της Amazon και οι οδηγίες είναι διαθέσιμες στους ενδιαφερόμενους.

To μαγικό hack έγινε στο πλαίσιο κυκλοφορίας της ταινίας «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται», η οποία αποτελεί, στην ουσία, prequel της σειράς Χάρι Πότερ και διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη του 1926.

Χρήσιμο, εν όψει του Quidditch Premier League – του «εθνικού σπορ» των μάγων – το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τον Μάιο μέχρι το Αύγουστο του 2017 στην Μεγάλη Βρετανία. Συνολικά, θα διαγωνιστούν 8 ομάδες από τη χώρα, οι London Monarchs, οι Southwest Broadside, οι Southeast Knights, οι Eastern Mermaids, οι Northern Watch, οι Yorkshire Roses, οι East Midland Archers και οι West Midland Shredders. Τα δοκιμαστικά για τις ομάδες θα γίνουν τον Απρίλιο.