Περιπέτειες με την υγεία του ο Kanye West με φήμες για εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική

kanye-west
ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Μετά την πρόσφατη ακύρωση της περιοδείας του, έρχονται φήμες για υπερκόπωση.

Ο Αμερικανός ράπερ Kanye West φέρεται να πήγε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από κλήση στην άμεση βοήθεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Χωρίς να κατονομάζει τον West, αστυνομικός εκπρόσωπος δήλωσε το BBC ότι έλαβαν σχετική κλήση από έναν άνδρα την Δευτέρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση και πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω αξιολόγηση.

Το NBC News ισχυρίζεται ότι ο West πήγε στο νοσοκομείο για θέματα υγείας και ασφάλειας, ενώ το TMZ πηγαίνει παραπέρα και αναφέρει ότι ο West πήγε για «ψυχιατρική εκτίμηση» και αναζητώντας θεραπεία για «σοβαρή στέρηση ύπνου». Για την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά του West αναφορικά με την είδηση που έρχεται σε συνέχεια της ξαφνικήσ απόφασής να ακυρώσει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του. Η πεθερά του, Kris Jenner είχε δηλώσει τότε στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή Extra, ότι ο Kanye «είναι εξαντλημένος, είναι απλά πάρα πολύ κουρασμένος», συμπληρώνοντας ότι χρειάζεται ξεκούραση. Πολλοί φίλοι και φαν του Kanye εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση του. Ο 9th Wonder έγραψε στο Twitter του ότι ξέρει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να αντιμετωπίσει κανείς ψυχικές ασθένειες και ευχήθηκε δύναμη στον West. Ο ηθοποιός και κωμικός Ronald Funches ευχήθηκε αγάπη και στήριξη στον West και την ελπίδα ότι θα αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του για να συνεχίσει να δημιουργεί την απίστευτη μουσική του.

Η πεθερά του Kanye West δήλωσε ότι «είναι εξαντλημένος, είναι απλά πάρα πολύ κουρασμένος».

Το Σάββατο βράδυ ο Kanye West έληξε απότομα τη συναυλία του στο Σακραμέντο, μετά από μόλις τρία τραγούδια και αφού είχε εκφράσει την αγανάκτηση του για το Facebook, τον Jay Ζ και την Χίλαρι Κλίντον. Αργότερα ανακοινώθηκε ότι οι υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του ακυρώθηκαν, δίχως να δοθεί εξήγηση. Αφού έπαιξε τα τρία πρώτα τραγούδια του σετ του στη σκηνή του Σακραμέντο, ο West κατέκρινε τον ιδρυτή του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ επειδή δεν τον στήριξε οικονομικά με τα χρέη του (53 εκατομμύρια δολάρια) μετά από δημόσια έκκληση, ενώ καταφέρθηκε εναντίον του Jay Ζ γιατί δεν τον επισκέφτηκε μετά την πρόσφατη ληστεία με θύμα την γυναίκα του, Kim Kardashian. Στη συνέχεια, μάλιστα, δήλωσε επί σκηνής: «Jay Z, ξέρω ότι έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ μου τους στείλεις για το κεφάλι μου», προτού αφήσει το μικρόφωνο και αποχωρήσει από τη σκηνή.