Η Lady Gaga στο πλευρό των αστέγων της LGBT κοινότητας

gaga-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Είμαι εδώ, όχι γιατί άλλαξα το δύσκολο πρόγραμμά μου, αλλά γιατί θέλω»

H Lady Gaga, γνωστή για τις κοινωνικές της ευαισθησίες, βρέθηκε στο Ali Forney Center, ένα κέντρο αστέγων για μέλη της LGBTQ κοινότητας της Νέας Υόρκης. Εκεί έπαιξε και μια ακουστική εκδοχή του «Million Reasons» από το τελευταίο album της «Joanne».

Όπως εξήγησε και στον λογαριασμό της στο Twitter, η Gaga πέρασε ένα πρωινό στο κέντρο αστέγων και ηγήθηκε και μιας ομάδας σε διαλογισμό. Ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος και απaθανάτισε την ερμηνεία της, δήλωσε ότι η Lady Gaga ήταν «εξαιρετικά ζεστή και στοργική», ενώ αποκάλυψε ότι έφερε δώρα για όλους. Ο ίδιος αναφέρει ότι όλοι ήταν ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη συμπαράστασή της.

Σύμφωνα με το IHeartRadio, η Gaga εξήγησε ότι παρευρέθηκε στο κέντρο, όχι επειδή χρειάστηκε να αλλάξει το δύσκολο πρόγραμμά της, αλλά γιατί ήθελε να πάει. «Είμαι εδώ γιατί θέλω να επηρεάσω κι άλλους ανθρώπους στον κόσμο και να τους υπενθυμίσω ότι το να είσαι ευγενικός, δεν κάνει μόνο τον άλλο να νιώθει καλά, αλλά και εσένα τον ίδιο».

Το ίδιο κέντρο αστέγων είχε επισκεφτεί και η Madonna στις 24 Νοεμβρίου, ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ. Μετά την επίσκεψη της δήλωσε μέσω Instagram ότι πέρασε πολύ καλά και ότι στηρίζει την προσπάθεια του κέντρου για την βοήθεια, την αγάπη και τη στήριξη που προσφέρει σε νέους ανθρώπους που έχουν στερηθεί από τις οικογένειες τους.