Justin Bieber: «Το Instagram είναι του διαβόλου!»

bieber
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

«Τo Instagram είναι του διαβόλου. Νομίζω ότι η κόλαση είναι το Instagram, είμαι 90% σίγουρος».

Στην τελευταία του στάση της ευρωπαϊκής περιοδείας «Purpose», ο Justin Bieber δήλωσε επί σκηνής ότι το Instagram είναι «του διαβόλου» και μια «κόλαση». Κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Ο2 Arena του Λονδίνου, ο Bieber ρώτησε το κοινό του εάν πιστεύει πως πρέπει να επανεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Instagram, με τους φαν του να αντιδρούν με ζητωκραυγές.

«Μπα, δεν θέλω να επανεργοποιήσω το Instagram μου» απάντησε ο Bieber, για να συμπληρώσε ότι «τo Instagram είναι του διαβόλου. Νομίζω ότι η κόλαση είναι το Instagram, είμαι 90% σίγουρος».

Δεν έλειψαν τα ευτράπελα από την πρόσφατη περιοδεία του Bieber στην Ευρώπη, αφού στο Άμστερνταμ επιχείρησε να μεταμφιεστεί με ψεύτικο γένι και περούκα, ενώ στην Βαρκελώνη προσπάθησε να χτυπήσει έναν φαν που επιχείρησε να τον ακουμπήσει. Ο Bieber φαίνεται να είχε νεύρα με τους Βρετανούς φαν του, απαιτώντας από το «απεχθές» κοινό του Λονδίνου «να ησυχάσει» και να τον ακούει όταν μιλάει. Στη συναυλία του Μάντσεστερ δεν ήταν τόσο κομψός και κάλεσε το κοινό να «σκάσει» κατά τη διάρκεια μιας μπαλάντας.