Μια τελείως διαφορετική ερμηνεία του videoclip «Hello»

adele
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ο σκηνοθέτης του videoclip της τεράστιας επιτυχίας της Adele, Xavier Dolan, αποκάλυψε σε μια συνέντευξή του στο Vulture, ότι η τραγουδίστρια επέλεξε τον Αφροαμερικανό ηθοποιό Tistan Wilds, για να κάνει το δικό της σχόλιο για την αστυνομική βία εναντίον των έγχρωμων στις Η.Π.Α.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του «Wire», έπαιζε τον πρώην αγαπημένο της Adele. Τώρα, ο Dolan, αποκαλύπτει ότι υπήρχε ένας βαθύτερος λόγος για την επιλογή του Wild, καθώς όταν ετοιμάζονταν για τα γυρίσματα ένας ακόμη Αφροαμερικανός έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών.

unknown

O Xavier Dolan, το τρομερό παιδί του σύγχρονου σινεμά

«Ήταν δική της επιθυμία να μην επιλέξουμε έναν λευκό άνδρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε για το τι ήθελε να κάνουμε, αμέσως μετά τα περιστατικά βίας. Δεν ήταν μια οπορτουνιστική κίνηση, της ήρθε τελείως φυσικά, ανησυχούσε για τη βία ανάμεσα στις αρχές και την Αφροαμερικάνικη κοινότητα. Σκέφτηκα ότι η ιδέα της ήταν υπέροχη, μακάρι να την είχα σκεφτεί εγώ», δήλωσε ο σκηνοθέτης.