Ο Prince ετοίμαζε reality με τo Netflix πριν το θάνατό του

prince
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν θα εμφανιζόταν όμως στην εκπομπή γιατί έπρεπε «να σώσει τον κόσμο».

Το σπίτι του Prince στο Paisley Park μετατράπηκε σε μουσείο μετά τον θάνατο του. Εκεί οι φανς του έχουν την ευκαιρία να δουν μια άλλη πλευρά της ζωής του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Ένα δημοσίευμα του GQ όμως αποκαλύπτει ότι ο Prince βρισκόταν σε συζητήσεις με την Netflix για μια σειρά reality.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Prince είχε ζητήσει τη συνδρομή της φωτογράφου Maya Washington για το εγχείρημα. Όπως δήλωσε η Washington στο GQ, ο Prince «υποτίθεται θα έκανε κάτι με το Netflix, ένα reality show στο Paisley Park» αλλά δεν θα εμφανιζόταν ο ίδιος σε αυτό. Όταν η φωτογράφος τον ρώτησε γιατί δεν ήθελε να αποκαλύψει το χιούμορ του στον κόσμο, ο Prince απάντησε «Maya, δεν μπορώ να είμαι αστείος, πρέπει να σώσω τον κόσμο».

AP / Jeff Baenen

Πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Ozzy Osbourne και η Jessica Simpson, έχουν κάνει reality εκπομπές αλλά η «πρωτοτυπία» του show του Prince έγκειται στο ότι θα εστίαζε περισσότερο στις εσωτερικές διεργασίες του Paisley Park παρά στην ζωή του ίδιου του καλλιτέχνη. Το Netflix από την πλευρά του επιβεβαίωσε τις φήμες για το πρότζεκτ, το οποίο ωστόσο δεν καρποφόρησε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του καλλιτέχνη.