Βρέθηκαν τελικά καλλιτέχνες για την τελετή ορκωμοσίας του Trump

trump
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Το επιτελείο του διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες ότι επιχείρησε να δωροδοκήσει ατζέντηδες.

Η εκλογή του Donald Trump έχει δυσαρεστήσει τον καλλιτεχνικό κόσμο, οπότε δεν είναι περίεργο που ο νεοεκλεγείς πρόεδρος δυσκολεύεται να βρει καλλιτέχνες για την τελετή ορκωμοσίας του στις 20 Ιανουαρίου του 2017. Οι πρώτοι καλλιτέχνες που φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει να εμφανιστούν στην τελετή είναι ο τραγουδιστής της όπερας Andrea Bocelli και η Jackie Evancho, επιλαχούσα νικήτρια του «America's Got Talent». Σύμφωνα με το TMZ, ο Bocelli θα ερμηνεύσει «ένα ή δύο τραγούδια», ενώ η Evancho θα τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Barack Obama, αντίθετα δεν είχε κανένα πρόβλημα, αφού είχε την Aretha Franklin στην πρώτη του ορκωμοσία το 2009 και τις Beyonce και Kelly Clarkson στη δεύτερή του ορκωμοσία το 2013.

NME

Παράλληλα με τις σχετικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επιτελείο του Donald Trump, κυκλοφορούν φήμες ότι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν διάφορους καλλιτέχνες για να εμφανιστούν στην τελετή. Tο επιτελείο του Trump έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τις φήμες. Δημοσίευμα του The Wrap αναφέρει ότι προσφέρθηκαν αξιώματα πρεσβευτού και «πρόσβαση στη διοίκηση» σε ατζέντηδες, ώστε να εμφανιστούν οι πελάτες τους στην τελετή. Ένας από τους ατζέντηδες που μίλησε στο TMZ απάντησε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή του τέτοια πρόταση και έκλεισε κατευθείαν το τηλέφωνο.

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Kanye West συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη. Οι δύο είχαν μια σύντομη συνομιλία και στη συνέχεια μίλησαν λίγο σε δημοσιογράφους. Ο West απέφυγε να απαντήσει για το εάν θα εμφανιστεί και θα τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας τον Ιανουάριο ή όχι.