Πέντε χριστουγεννιάτικα δώρα για σοβαρά εθισμένους στη μουσική

bowie-boxset
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Ήρθε επιτέλους η στιγμή του χρόνου που όλοι σκεφτόμαστε τι δώρο θα πάρουμε στους αγαπημένους μας. Αν τα πρόσωπα που θέλετε να ευχαριστήσετε αγαπάνε τη μουσική και τον ήχο πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, τότε σας διαβεβαιώνουμε ότι με μία από τις παρακάτω επιλογές θα σχηματιστεί ένα τεράστιο χαμόγελο στα πρόσωπα τους.

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Boxsets

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες πολλοί μουσικοί κυκλοφορούν φανταστικά boxsets που περιέχουν μεγάλο μέρος της δισκογραφίας τους, πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια και, φυσικά, πολύ φωτογραφικό και οπτικό υλικό. Κι όλα αυτά μέσα σε υπέροχες συσκευασίες που δε θες να τσαλακώσεις! Φέτος, επιλέξαμε το boxset «Who Can I Be Now?», που καλύπτει την μουσική περίοδο του David Bowie από το 1974-1976, και περιλαμβάνει, ένα βιβλίο 84 σελίδων, το ανέκδοτο album «Gouster» και βινύλια των κλασσικών albums «Diamond Dogs», «Young Americans» και «Station To Station» κ.ά.  

Βιβλίο

Βιογραφίες, αναλύσεις, μυθιστορήματα με κοινό παρονομαστή τη μουσική! Αν έχετε όρεξη για διάβασμα, μην αμελήσετε να αγοράσετε οπωσδήποτε ένα από τα πολλά και ενδιαφέροντα μουσικά βιβλία που κυκλοφόρησαν φέτος. Ξεχωρίζουμε το πολύ αστείο «Your Favorite Band Is Killing Me», του μουσικοκριτικού Steven Hyden, όπου αναλύοντας μερικές από τις πιο διάσημες κόντρες μεταξύ μουσικών (Beatles vs Rolling Stones, TuPac vs Notorious B.I.G., Taylor Swift vs Sinead O’Connor κ.ά.), αποκαλύπτει στοιχεία για τα βαθύτερα νοήματα της ζωής μας. Επίσης το «Total Chaos» και το «Born To Run», γραμμένα από τους Iggy Pop και Bruce Springsteen αντίστοιχα, είναι απαραίτητες προσθήκες στις βιβλιοθήκες των fans τους.

Merchandise

Λίγη μόδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν κι έτσι οι μπλούζες με logos συγκροτημάτων αποτελούν σταθερή αξία για κάθε υποψιασμένο ακροατή. Φέτος, επιλέξαμε το πράσινο φούτερ της Beyoncé με το catchphrase «I Sleigh All Day».

Gadgets

Πάντα έξυπνα και ευφάνταστα, ειδικά όταν συνδυάζονται με κάτι σχετικό με τη μουσική δεν μπορείς να αντισταθείς στο να τα αποκτήσεις. Τι θα λέγατε για ένα set σουβέρ που μοιάζουν με μικρά βινύλια ή ακόμα για ένα turntable ειδικά κατασκευασμένο για να… ξύνει τα νύχια της η γάτα σας και να παριστάνει τον dj;

Τεχνολογία

Σίγουρα οι φανατικοί με τον τέλειο ήχο αναζητούν συνεχώς τα μηχανήματα εκείνα που θα ικανοποιούν το φετίχ τους. Εμείς δε θα σας απασχολήσουμε με ηχεία κι ενισχυτές, αλλά με ένα δώρο τόσο προσωπικό και μοναδικό που δε θα βρείτε όμοιό του. Όλοι έχουμε «το τραγούδι μας». Πώς θα σας φαινόταν να το έχετε κρεμασμένο στον τοίχο σας; Ναι, καλά διαβάσατε, με τη χρήση «visual soundwaves» το αγαπημένο σας τραγούδι μετατρέπεται σε γράφημα, το οποίο μπορείτε να κορνιζάρετε, αφού επιλέξετε το φόντο και το χρώμα. Εσείς απλά εισάγετε το τραγούδι που θέλετε να δείτε «μεταφρασμένο» στο χαρτί, καθώς κάνετε την παραγγελία σας. 

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ