Είδαμε τους Boris στο Fuzz Club

Facebook/Fuzz/Dionisis Partheniadis

Οι Ιάπωνες μάς έκαναν επιτέλους τη χάρη και ήρθαν στα μέρη μας για να «ισοπεδώσουν» το κοινό, στο τελευταίο μεγάλο live της σεζόν.

Είκοσι χρόνια μετά το αντικειμενικά εμβληματικό album «Pink», οι Boris βγήκαν στο δρόμο για να γιορτάσουν αυτή την επέτειο. Ένας σταθμός ήταν και η Αθήνα, κάτι που ικανοποίησε τους fans που ήθελαν διακαώς να ζήσουν την εμπειρία του να τους βλέπεις ζωντανά. Και δεν άφησαν κανέναν παραπονεμένο, αυτό το εξαιρετικά κρύο βράδυ της Τετάρτης. Το σκηνικό που είχε στηθεί επί σκηνής  σε προιδέαζε ότι κάτι πολύ δυνατό θα συμβεί, με τους ενισχυτές Orange και το gong πίσω από τα drums.

FACEBOOK/FUZZ/DIONISIS PARTHENIADIS

Λίγο μετά τις 10, η τριμελής μπάντα εμφανίστηκε. Ντυμένοι στα μαύρα, σοβαροί και χωρίς καμία διάθεση για αστεϊσμούς, ξεκίνησαν πάρα πολύ δυνατά, όπως περίμεναν όλοι όσοι βρίσκονταν από κάτω. Η επόμενη μιάμιση περίπου ώρα ήταν μαγευτική. Η περίφημη doubleneck κιθάρα του Takeshi και η γοητευτική Wata παρέμεναν σχεδόν σε ακινησία, ενώ ο drummer Atsuo έδινε τον ρυθμό. Είναι φυσικά η ψυχή του συγκροτήματος, αφού έδωσε το δικό του show, βγάζοντας μια απίστευτη ενέργεια, είτε όταν χτυπιόταν πάνω από τα drums του, είτε όταν σηκωνόταν απειλητικά όρθιος.

FACEBOOK/FUZZ/DIONISIS PARTHENIADIS

Το «Pink» ξεδιπλώθηκε μπροστά μάτια και αυτιά μας σε όλο του το μεγαλείο. Είδαμε μια μπάντα δεμένη με απίστευτη δυναμική, όπου ο καθένας είχε τον δικό του ρόλο. Θόρυβος, ένταση, σκοτάδι, drone, εφιάλτες και ροζ  φώτα, έκαναν αυτή τη συναυλία μία από αυτές που θα θυμόμαστε για καιρό. 

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ

  • FUZZ CLUB

    Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1 , Ταύρος , 210-3450817

    CLUBS
διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CULTURE