H Azaelia Banks απέκτησε καινούργια εχθρό

azeila-banks-sia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η εκκεντρική τραγουδίστρια με την κακή συμπεριφορά πόσταρε ένα περίεργο video με την ίδια να καθαρίζει την ντουλάπα της, ενώ φαίνονται σημάδια από απομεινάρια πουλερικών.

 Η ίδια λέει στο video: «Κοιτάξτε πόσα άχρηστα πράγματα θα βγουν από το σπίτι μου. Τρία χρόνια μαγείας (witchcraft). Πρέπει να φύγουν όλα. Οι πραγματικές μάγισσες κάνουν πραγματικά πράγματα».

Και ενώ κανένας δεν έδωσε σημασία σε ένα ακόμα ακατανόητο παραλήρημα της τραγουδίστριας, η Sia, που είναι χορτοφάγος και χρόνια αγωνίστρια για τα δικαιώμαα των ζώων, το κριτίκαρε στο twitter, γράφοντας: «Το να θυσιάζεις ζώα για δικό σου κέρδος είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχω ακούσει. Να προσπαθήσεις να είσαι καταπληκτική με σκληρή δουλειά».

Η Banks φυσικά και απάντησε στη Sia, με μια σειρά posts στο  instagram, τα οποία έχουν διαγραφεί. Η γλώσσα που χρησιμοποίησε μόνο κοσμία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ανάμεσα στους χαρακτηρισμούς υπήρχαν μερικές ατάκες όπως: «Και το  ξεπλυμένο, άσχημο και κατάλευκο πρόσωπο σου είναι το πιο άσχημο πρόσωπο που έχω δει, για αυτό και πρέπει να το κρύβεις συνέχεια» ή «Δείξε λίγο σεβασμό για τις παραδόσεις του λαού μου, λευκή σκύλα».

Τα posts διαγράφηκαν και αντικαστάθηκαν από λευκά πλαίσια με το μήνυμα «Σταμάτα να απολογείσαι. Όχι άλλες εξηγήσεις».