Το πρωτοχρονιάτικο φιάσκο της Mariah Carey

mariah-carey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η ντίβα δεν τα πήγε τόσο καλά στην εμφάνιση της στην Πρωτοχρονιάτικη φιέστα στην Times Square της Νέας Υόρκης, και όλοι συζητάνε για την ντροπιαστική της εμφάνιση.

Μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στην πιο διάσημη «πλατεία» του κόσμου και εκατομμύρια τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν τους εορτασμούς από μακριά, η Mariah Carey τραγούδησε playback και δυστυχώς αυτό φάνηκε υπερβολικά πολύ.

Όταν όλοι κατάλαβαν ότι η Carey έκανε ένα αποτυχημένο lip sync, η ίδια φανερά εκνευρισμένη άρχισε να γυρνάει πάνω κάτω στη σκηνή και ενθάρρυνε τον κόσμο να τραγουδήσει τους στίχους του τραγουδιού της. Παράλληλα, είπε ότι προσπαθούσε να τα καταφέρει αλλά δεν άκουγε αυτό που έπρεπε να τραγουδήσει και πώς δεν είχε γίνει πρόβα για το τραγούδι της. Οι κακές γλώσσες βέβαια λένε ότι η σταρ δεν ήταν τόσο νηφάλια στη χθεσινή της εμφάνιση και το video έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο με την ατυχή στιγμή της Mariah Carey

 Αργότερα, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, έκανε μια λακωνική δήλωση: «Ατυχίες συμβαίνουν (shit happens, ελεύθερη μετάφραση). Να έχετε μια καλή χρονιά όλοι!».