«Άκυρο» και από τον Moby στον Donald Trump

moby
ΤΡΙΤΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Το επιτελείο του νέου προέδρου των ΗΠΑ του ζήτησε να παίξει μουσική στην ορκωμοσία.

Ο Moby αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να παίξει ως DJ σε έναν από τους χορούς που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump. Η αποκάλυψη έγινε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με τον Moby να βρίσκει την πρόταση αστεία.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του, ο Moby θα αποδεχτεί την πρόταση, εφόσον ο Trump δημοσιοποιήσει τις φορολογικές του δηλώσεις – κάτι το οποίο είχε αποφύγει να κάνει κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Moby συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση που γίνει δεκτό το αίτημα του, θα παίξει Public Enemy και remixes του Γερμανού συνθέτη Karlheinz Stockhausen «για να ψυχαγωγήσει τους Ρεπουμπλικάνους».

Η πρόταση προκαλεί εντύπωση αφού ο γνωστός για τις κοινωνικές και πολιτικές του ευαισθησίες καλλιτέχνης στήριξε την Hillary Clinton και έχει αποκαλέσει τον Trump «πραγματικό ψυχοπαθή». Συν τοις άλλοις, ο Moby είχε ηχογραφήσει δυο σατυρικά τραγούδια με θέμα τον Donald Trump, τα «Trump Is On Our Side» και «Little Failure», ενώ είχε δημοσιεύσει μια ανοιχτή επιστολή στο αμερικανικό κοινό του για την υποψηφιότητα του Trump.