Οι Duran Duran στην εναρκτήρια συναυλία των φετινών Ολυμπιακών

oi-duran-duran-stin-enarktiria-sunaulia-ton-fetinon-olumpiakon

ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΜΑΙΟΥ 2012

Οι Duran Duran μαζί με τους Snow Patrol, Stereophonics και Paolo Nutini θα πάρουν μέρος στη συναυλία έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, στο Hyde Park στις 27 Ιουλίου.

Λίγο μετά την καλοκαιρινή τους στάση στο Θέατρο Γης στην Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου, οι Duran Duran θα ταξιδέψουν στη γενέτειρά τους Αγγλία, για μια εμφάνιση που αναμφίβολα, θα σημαδέψει την καριέρα τους. Οι Duran Duran επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στη μεγάλη συναυλία του Λονδίνου την ημέρα έναρξης των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Στα «διαλείμματα», που θα μεσολαβούν πριν και μετά τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, θα προβάλλονται σε γιγαντοοθόνες στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξάγεται την ίδια ημέρα.

Οι καλλιτέχνες που έχουν κληθεί να συμμετάσχουν, εκπροσωπούν ο καθένας μία διαφορετική περιοχή του Ηνωμένου Βασιλείου με τους Duran Duran να εκπροσωπούν την Αγγλία, ο Paolo Nutini την Σκωτία, οι Stereophonics την Ουαλία και οι Snow Patrol την Βόρεια Ιρλανδία.

Ο Simon Le Bon από τους Duran Duran δήλωσε: «Το ότι θα εμφανιστούμε μπροστά σε τόσο κόσμο στην πιο σημαντική ημέρα του αθλητισμού, θα είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές της τελευταίας δεκαετίας για εμάς. Έχουμε κληθεί να εκπροσωπήσουμε την Αγγλία και είμαστε τρομερά υπερήφανοι για αυτό. Η στιγμή που θα δούμε στις μεγάλες οθόνες την Ολυμπιακή φλόγα, λίγο πριν βγούμε στην σκηνή αυτής της ιστορικής τοποθεσίας, θα είναι μια μαγική εμπειρία… Ανυπομονούμε».