Η κόρη του Michael Jackson ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε

paris-Jackson Phil McCarten
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

«Όλοι οι πραγματικοί οπαδοί και όλοι στην οικογένεια το ξέρουν», αποκάλυψε η Paris Jackson.

Η Paris Jackson ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της δολοφονήθηκε, σε μια νέα αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο Rolling Stone. Συγκεκριμένα, η Jackson αναφέρει ότι είναι «απολύτως» πεπεισμένη πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε το 2009.

«Άφηνε σπόντες ότι κάποιοι πάνε να το φάνε. Κάποια στιγμή είπε ότι θα τον σκοτώσουν μια μέρα. Ακούγεται εντελώς ως θεωρία συνωμοσίας, αλλά όλοι οι πραγματικοί οπαδοί και όλοι στην οικογένεια το ξέρουν. Ήταν στημένο», δήλωσε η Paris. Όταν ρωτήθηκε για την απονομή δικαιοσύνης, η 18χρονη Jackson απάντησε ότι «είναι σαν σκάκι, τώρα προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι σωστά».

Στη συνέχεια, η Jackson απέρριψε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί αποπλάνησης ανηλίκων, τις οποίες αντιμετώπισε ο βασιλιάς της pop όσο ζούσε. «Φαντάσου τον γονιό σου να σου κλαίγεται πως ο κόσμος τον μισεί για κάτι που δεν έκανε. Για μένα ήταν το μοναδικό πράγμα που είχε σημασία. Όταν έβλεπα όλον τον κόσμο μου να πονάει, άρχισα να τους μισώ όλους για αυτά που του έκαναν. Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος», σχολίασε η κόρη του Michael Jackson.

Αργότερα στη συνέντευξη, η Paris εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Michael Jackson είναι ο βιολογικός της πατέρας και ότι είναι αφροαμερικανίδα. Αποκάλυψε και το γεγονός πως στην ηλικία των 10 ετών έμαθε ότι η βιολογική της μητέρα ζούσε. Ο Michael Jackson απέκτησε την Paris με τη δεύτερη του σύζυγο, Debbie Rowe. Τέλος, η Paris Jackson υπερασπίστηκε τον Justin Bieber για το bullying που υφίσταται στο διαδίκτυο, εξηγώντας ότι ο Καναδός σούπερσταρ έχει πάρει την κατιούσα, επειδή υπάρχει τόσο μίσος για τις κοπέλες με τις οποίες βγαίνει. «Είμαστε άνθρωποι, έχουμε καρδιές, μυαλά και συναισθήματα και όταν λέγονται άσχημα πράγματα σε ανθρώπους, τους κάνει τεράστια ζημιά», κατέληξε η Jackson.