Διαψεύδει η Madonna τις φήμες για νέες υιοθεσίες

madonna
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Madonna διέψευσε φήμες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται να υιοθετήσει άλλα δυο παιδιά από το Μαλάουι.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συνοδεία δύο παιδιών σε δικαστήριο της χώρας, όπου φέρεται να κατέθεσε την σχετική αίτηση. Σε δηλώσεις τους προς το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων Agence France-Presse, ο εκπρόσωπος του ανώτατου δικαστηρίου στο Lilongwe, Mlenga Mvula, σχολίασε ότι το δικαστήριο θα εξετάσει την αίτηση που κατέθεσε η Madonna. Ο εκπρόσωπος της Madonna όμως διέψευσε τον Mlenga Mvula με ανακοίνωση στη Guardian.

Στη δήλωσή της, η Madonna εξηγεί ότι βρίσκεται στο Μαλάουι για να ελέγξει τις εργασίες που γίνονται στο νοσοκομείο για παιδιά στο Blantyre και για άλλες δραστηριότητες της φιλανθρωπικής της οργάνωσης «Raising Malawai», ενώ ξεκαθάρισε ότι οι φήμες πέρι υιοθεσίας είναι αναληθείς. Η βασίλισσα της pop έχει υιοθετήσει δύο παιδιά από το Μαλάουι, τον David Banda το 2006 και την Mercy James το 2009.

Πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στη διάρκεια διαδήλωσης κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ προκάλεσαν σοβαρές αντιδράσεις, με έναν Ρεπουμπλικάνο πολιτικό να ζητά την σύλληψη της και έναν ραδιοφωνικό σταθμό να απαγορεύει τα τραγούδια της λόγω των «αντιαμερικανικών αισθημάτων» της.