Καθυστερεί η κηδεία του George Michael λόγω τοξικολογικών εξετάσεων

george-michael
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχει ζητήσει ο ιατροδικαστής του Oxfordshire είναι ο λόγος για τον οποίο έχει καθυστερήσει να γίνει η κηδεία του George Michael.

Η Daily Mirror ισχυρίζεται ότι ο ιατροδικαστής δεν έχει διατάξει έρευνα για τα αίτια θανάτου του Michael, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών για να διαπιστώσουν εάν η χρήση ναρκωτικών έπαιξε ρόλο στον θάνατο του.

Μέχρι να ολοκληρωθούν λοιπόν οι έρευνες των αρχών, οι οικογένεια του τραγουδιστή δεν θα μπορέσει να τελέσει την κηδεία. Ο 53χρονος George Michael βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τον σύντροφό του, ανήμερα των Χριστούγεννων του 2016. Η αστυνομία είχε δηλώσει ότι οι έρευνες για την αιτία θανάτου μπορεί να διαρκέσουν «αρκετές εβδομάδες».

Εν τω μεταξύ, φαν του George Michael έχουν ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια ώστε να εγκατασταθεί ένα παγκάκι εις μνήμη του τραγουδιστή, κοντά στο σπίτι του στο Hampstead Heath. Ο Tony Antoniou, που ηγείται της προσπάθειας, εξήγησε ότι το μεγάλο πάρκο στην περιοχή είχε ιδιαίτερη σημασία για τον George Michael, αφού πήγαινε εκεί για να χαλαρώσει. Ο Michael μάλιστα είχε παίξει με τον Ricky Gervais μια σκηνή στο πάρκο το 2007, για τις ανάγκες της σειράς «Extras».