Επιστροφή στις ζωντανές εμφανίσεις για τους Daft Punk

daft-punk-grammys
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Θα παίξουν με τον The Weeknd στα Grammys, στην πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση μετά το 2014.

Μετά από τρία χρόνια «σιγής», οι Daft Punk θα επιστρέψουν στις ζωντανές εμφανίσεις, αφού όπως αποκάλυψε το Pitchform, το «διαστημικό» Γαλλικό δίδυμο Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo θα εμφανιστεί στη σκηνή των βραβείων Grammy, μαζί με τον The Weeknd. Τελευταία ζωντανή εμφάνιση των Daft Punk ήταν το 2014, πάλι στα Grammys, όπου ερμήνευσαν την μεγάλη επιτυχία τους «Get Lucky» με τον Pharrell, τον Stevie Wonder και τον Nile Rodgers.

Reuters / Danny Moloshok

Οι Daft Punk είχαν συνεισφορά σε δυο τραγούδια στον τελευταίο δίσκο τού The Weeknd, «Starboy», ο οποίος όμως δεν συμπεριλήφθηκε στις υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Grammy, επειδή κυκλοφόρησε μετά τις σχετικές προθεσμίες. Ο The Weeknd θα είναι όμως υποψήφιος για βραβείο Grammy στην φετινή διοργάνωση λόγω της συνεισφοράς του στο «Lemonade» της Beyonce.

Shutterstock / Helga Esteb

Εκτός από τη συνεργασία Daft Punk και The Weeknd, στα Grammys θα  εμφανιστούν μαζί επί σκηνής οι A Tribe Called Quest με τον Anderson .Paak και τον Dave Grohl, ενώ η Alicia Keys θα εμφανιστεί με την Maren Morris. Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί ζωντανές εμφανίσεις από την Adele, τον Bruno Mars, τους Metallica, τον John Legend, την Carrie Underwood και τον Keith Urban. Οικοδεσπότης των βραβείων θα είναι ο Βρετανός κωμικός James Corden.