Ο Kanye West άλλαξε γνώμη για τον Trump

donald-trump-kayne-west
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κατέβασε τις αναρτήσεις του στο Twitter υπέρ του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

ταξιδιωτικές απαγορεύσεις, οι οποίες προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις, φαίνεται ότι έκαναν τον Kanye West να αλλάξει άποψη για τον Donald Trump, αφού κατέβασε ορισμένες αναρτήσεις του στο Twitter με τις οποίες τασσόταν υπέρ του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Kanye είχε συναντήσει τον νεοεκλεγέντα τότε πρόεδρο στη Νέα Υόρκη, με τον οποίο ήταν φίλοι «για αρκετό καιρό», κατά δήλωσή του. Όπως αποκάλυψε ο Kanye στη συνέχεια μέσω Twitter, οι δυο συζήτησαν πολυπολιτισμικά θέματα. Χαρακτηριστικά έγραψε πως είναι σημαντικό να υπάρχει «απευθείας γραμμή επικοινωνίας» με τον νέο πρόεδρο «εάν πραγματικά θέλουμε την αλλαγή». Τα δύο αυτά tweet έχουν πλέον κατέβει και το TMZ ισχυρίζεται σε δημοσίευμά του ότι οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις σε πολίτες μουσουλμανικών, κυρίως, χωρών τον έκαναν να αναθεωρήσει την άποψή του για τον Trump.

Μετά τη συνάντηση των δυο τον Δεκέμβριο, αποκαλύφθηκε ότι το επιτελείο του Trump δεν προσκάλεσε τον West να εμφανιστεί στην τελετή ορκωμοσίας του νέου προέδρου, επειδή η μουσική του δεν ήταν «αρκετά παραδοσιακή». Ο ίδιος ο West δεν έχει καταφερθεί εναντίον του Trump, σε αντίθεση με τη σύζυγό του, Kim Kardashian, η οποία έδειξε τη συμπαράστασή της στις πρόσφατες διαδηλώσεις φεμινιστικών οργανώσεων, μέσω ανάρτησής της στο Instagram. Η Kardashian μοιράστηκε επίσης και μια οικογενειακή φωτογραφία που έβγαλε με τον προκάτοχο του Trump στον Λευκό Οίκο, Barack Obama.