Οδηγείτε μεθυσμένοι; Πρόστιμο η διαφήμιση του Bieber

Justin-bieber-tmobile
ΤΡΙΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν αστειεύεται η αστυνομία στην Αμερική και τον Καναδά.

Οι αστυνομικές αρχές του Γουαϊόμινγκ προειδοποίησαν ότι όσοι συλληφθούν να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, πέραν όλων των αναμενόμενων κυρώσεων, θα αναγκαστούν να δουν τη διαφήμιση του Justin Bieber για το Super Bowl, σε όλη τη διαδρομή, από τη σύλληψή τους μέχρι να οδηγηθούν στην φυλακή.

Στη διαφήμιση της T-Mobile για το Super Bowl, ο Bieber εμφανίζεται με κουστούμι και γυαλιά, παρουσιάζοντας την εξέλιξη των πανηγυρισμών, όταν σημειώνεται ένα touch down στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο.

Ο Bieber μετά προσκάλεσε τους φαν του να δημοσιοποιήσουν τις αγαπημένες τους χορευτικές κινήσεις μέσω Twitter, Facebook και Instagram, με τον τραγουδιστή να αναδημοσιεύει αργότερα αυτές που του άρεσαν περισσότερο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές αρχές απειλούν να «χρησιμοποιήσουν» κάποιο μουσικό σχήμα για να συνετίσουν όσους σκέφτονται να πιάσουν τιμόνι μετά από ένα-δυό ποτά πάνω από το όριο. Το 2016, η αστυνομία του Κένσινγκτον στον Καναδά είχε εκδώσει αντίστοιχη ανακοίνωση, απειλώντας τους παραβάτες με Nickelback. Πιο συγκεκριμένα, θα ανάγκαζαν όσους συλλαμβάνονταν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ να ακούσουν τον τρίτο δίσκο των Nickelback, το «Silver Side Up», στο περιπολικό, στον δρόμο τους για την φυλακή.