Σύντομα θα κυκλοφορήσει ανέκδοτη μουσική του Prince

prince Mike Blake
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Η Warner Bros. υπόσχεται ότι οι φανς του Prince θα ενθουσιαστούν, όταν ακούσουν τα ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Εκτός από μια remastered έκδοση του «Purple Rain», η Warner Bros. Records ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει δύο νέους δίσκους με ανέκδοτα τραγούδια του Prince. Τα τραγούδια αυτά προέρχονται από τα αρχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Paisley Park, μετά τον θάνατό του. Μαζί τους δίσκους που θα κυκλοφορήσουν στις 9 Ιουνίου, η Warner θα βγάλει και δυο ταινίες από συναυλίες του Prince.

«Όποτε κάνουμε την μουσική του Prince διαθέσιμη στους φανς – από τις επιτυχίες μέχρι τα ανέκδοτα μαργατάρια – δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα υψηλά δημιουργικά πρότυπα του καλλιτέχνη και ξέρουμε ότι οι φανς θα ενθουσιαστούν, όταν ακούσουν αυτούς τους δίσκους και δουν αυτές τις ταινίες», υπογράμμισε η Warner Bros. στην ανακοίνωσή στης αναφορικά με τις νέες κυκλοφορίες.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Prince στο σπίτι του, βρέθηκε ένας πραγματικός θησαυρός από ακυκλοφόρητα τραγούδια, στα αρχεία του σπιτιού και studio του, στο Paisley Park. Αν και ορισμένα από αυτά τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες μορφές, τα περισσότερα παραμένουν ακυκλοφόρητα για την ώρα.