«Συνταρακτικές αποκαλύψεις» από τον Moby για τον Trump

moby
ΤΡΙΤΗ, 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ισχυρίζεται ότι «φίλοι του στην Ουάσιγκτον» επιβεβαιώνουν τις φήμες για εκβιασμό από τη& Ρωσία.

Σε μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Moby αποκάλυψε ότι πέρασε το Σαββατοκύριακο με «φίλους που δουλεύουν στην Ουάσιγκτον», οι οποίοι του αποκάλυψαν «με σιγουριά» ορισμένες «αλήθειες» για τον Donald Trump και την κυβέρνησή του. «Ο ρώσικος φάκελος για τον Trump είναι αληθινός. 100% αληθινός» δηλώνει ο Moby, εξηγώντας ότι η Ρωσική κυβέρνηση εκβιάζει τον Αμερικάνο πρόεδρο, όχι μόνο για μια σειρά σεξουαλικών σκανδάλων, αλλά «για πολύ πιο ειδεχθή πράγματα».

Ο Moby ισχυρίζεται ότι οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και Ρωσία βρίσκονται σε συνεννόηση «από την πρώτη στιγμή».

Σύμφωνα με τον βετεράνο μουσικό της ηλεκτρονικής μουσικής, η αμερικανική κυβέρνηση «βρίσκεται σε συνεννόηση με τη ρωσική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή» και ο Trump ψάχνει αφορμή για να ξεκινήσει πόλεμο με το Ιράν. Στη συνέχεια αναφέρεται σε φερόμενα σχέδια δεξιών να ξεφορτωθούν τον Trump, ενώ ισχυρίζεται ότι «μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο» έχουν «σοκαριστεί από την ανικανότητα της κυβέρνησης Trump» και ψάχνουν τρόπους για να τον καθαιρέσουν.

«Γράφω αυτά τα πράγματα γιατί όταν/εάν συμβούν θα υπάρχει από πριν ένα δημόσιο αρχείο. Ζούμε πραγματικά μια απίστευτη και τρομακτική εποχή, καθώς έχουμε έναν ανίκανο πρόεδρο ο οποίος ουσιαστικά ανήκει σε μια ξένη δύναμη» εξηγεί ο Moby.