Θα κυκλοφορήσει ποτέ η νέα συνεργασία του Kanye West με τον Paul McCartney;

kanye-west-paul-mccartney
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί με την Rihanna στο «FourFiveSeconds».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Ο τραγουδιστής των Dirty Projectors, Dave Longstreth, αποκάλυψε ότι συνεργάστηκε με τον Kanye West, τον Paul McCartney και τον Ezra Koenig των Vampire Weekend σε ένα νέο τραγούδι. Στο παρελθόν, ο McCartney είχε συνεργαστεί με τον Kanye West στο «FourFiveSeconds», στο οποίο συμμετείχε η Rihanna, ενώ ο Longstreth είχε γράψει την γέφυρα τραγουδιού.

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Longstreth δήλωσε ότι γράφτηκαν αρκετά τραγούδια κατά τη συνεργασία του με τον West. Σε μια από τις συνεδρίες τους, ο West έπαιξε στον Longstreth και τον Koenig ένα αυτοσχέδιο τραγούδι με τον McCartney να παίζει μουσική πιάνο και δικούς του αυτοσχέδιους στίχους από πάνω.

alarm-magazine.com

O David Longstreth των Dirty Projectors συνεργάστηκε με τον Ezra Koenig των Vampire Weekend πάνω στο τραγούδι του Kanye West.

Από τους στίχους τού West ο Longstreth σημείωσε την φράση «Memories can get you into trouble», την οποία χρησιμοποίησε αργότερα με τον Koenig για το νέο τραγούδι. Αναφορικά με το θέμα του κομματιού, σχολίασε ο τραγουδιστής των Dirty Projectors, το νόημα είναι κάπως έτσι: «Όταν είσαι με την κοπέλα σου, αλλά σκέφτεσαι την πρώην σου». Τελικά, ο Kanye δεν χρησιμοποίησε το τραγούδι, «αλλά ήταν καλό – κάτι μπορεί να γίνει με αυτό αργότερα» συμπλήρωσε ο Longstreth.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017