Φήμες για επανένωση των Pink Floyd στο Glastonbury

pink-floyd
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος θα έπαιζε στο φεστιβάλ «εάν είχε τη δυνατότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Δύο από τα τρία εν ζωή μέλη των Pink Floyd φαίνεται να είναι ανοιχτά στο ενδεχόμενο μιας επανένωσης στο φετινό φεστιβάλ του Glastonbury, παρά την πρόσφατη ανακοίνωση του David Gilmour ότι συγκρότημα δεν υφίσταται πια. Η «τελευταία» κυκλοφορία των Pink Floyd ήταν το «The Endless River» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 και στο οποίο δεν συμμετείχε ο Roger Waters.

Πρόσφατα, οι Pink Floyd «επανενώθηκαν», όταν έβγαλαν μια ανακοίνωση κατακρίνοντας τις αρχές του Ισραήλ για τη σύλληψη ακτιβιστριών που κατευθύνονταν προς την Γάζα. Ο Waters και ο ντράμερ του συγκροτήματος, Nick Mason, εμφανίστηκαν μαζί σε μια συνέντευξη Τύπου στο V&A Museum του Λονδίνου για μια έκθεση πάνω στους Pink Floyd, στην οποία δεν παρευρέθηκε ο Gilmour.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Pink Floyd στο Glastonbury, ο Waters είπε στον Mason ότι «τελευταία που άκουσα, ο David [Gilmour] έχει αποσυρθεί. Ξέρεις τον David καλύτερα από εμένα». Ο Mason τότε απάντησε πώς άκουσε «ότι έχει αποσυρθεί και μετά φαίνεται να επέστρεψε, οπότε δεν ξέρουμε». Στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι αν και δεν το θεωρεί ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για μια συναυλία στο Glastonbury, ο ίδιος θα την έκανε εάν είχε τη δυνατότητα.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, ο Waters μίλησε για τη συναυλία που είχε δώσει στο Glastonbury το 2002. «Ήταν πραγματικό κρύο. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι και φαινόταν πάρα πολύ χαρούμενο το σκηνικό και μου άρεσε», σχολίασε ο Waters. Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα του ο Guardian, o Waters κατέληξε δηλώνοντας ότι έβρισκε «τόσο βαρετή» τη συζήτηση για επανένωση των Pink Floyd.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017